Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Den bedste Batman/Bruce Wayne

Afstemning: Den bedste Batman/Bruce Wayne

Stem på den bedste milliardær/nattens ridder og vind en hættetrøje

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Med 'The Dark Knight Rises' afslutter Christopher Nolan sin trilogi om Nattens Ridder. Filmen bliver afslutningen på en epoke, men Batman vil utvivlsomt dukke op igen, som han har gjort i forskellige versioner siden hans debut i 1939. Vi kigger nærmere på de forskellige afskygninger, der gennem tiden har formet verdens efterhånden største superhelt.

Begyndelsen:
Efter Supermans succes i 'Action Comics' var vejen banet for flere superhelte, og i maj 1939 kunne The Bat-Man debutere i 'Detective Comics nr. 27'. Figuren blev skabt af Bob Kane (1915-1998), der fik stor hjælp af tekstforfatteren Bill Finger (1914-1974), som finpudsede karakterens endelige udformning, og som 11 numre senere introducerede en medhjælper. Batman manglede nemlig en Dr. Watson at drage logiske følgeslutninger med, og resultatet blev Robin. Kort efter udkom superheltens helt eget blad, 'Batman', der fra første nummer introducerede skurkene The Catwoman og The Joker. På bare to år havde Bob Kane og Bill Finger skabt en succes, som stadig er uendelig populær efter mere end 70 år.

Batman:
Spørger man DC Comics, er Batman 188 cm høj og vejer 95 kg. Hans rigtige navn er Bruce Wayne - lige dele playboy, milliardær og filantrop - men først og fremmest bekæmper af kriminalitet. Som bekendt har han ingen superkræfter, men kompenserer til gengæld rigeligt med sine evner som mesterdetektiv, ufattelige kampsports-evner og et arsenal af højteknologiske hjælpemidler. Bruce Wayne har været drevet af hævn og retfærdighed, siden hans forældre blev skudt og dræbt i Gothams "Crime Alley" for øjnene af deres søn efter en tur i biografen.

Spillet på film af:

Adam West
Adam West (Batman: The Movie)

Michael Keaton
Michael Keaton (Batman, Batman Returns)

Val Kilmer
Val Kilmer (Batman Forever)

George Clooney
George Clooney (Batman & Robin)

Christian Bale
Christian Bale (Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises)

Men hvem af disse fem mystiske mænd har gjort det bedste som milliardær om dagen og kappeklædt ridder om natten?

Afgiv din stemme nedenfor. Begrunder du dit svar i kommentarfeltet, deltager du i konkurrencen om denne eksklusive Batman-hættetrøje.

Hoodie

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stella

For mig vil Christian Bale altid være den der har spillet Batman rollen bedst. Han har mystikken over sig som Batman og charmen når han er Bruce. Det er to ting som bare gør at han spiller batman rollen som den skal spilles.

Anonymuser/0

Jeg synes at Adam West var ok skuespiller, men han lignede slet ikke Batman eller Bruce Wayne. Michael Keaton spillede rigtig godt, som Batman, og det samme gjorde Val Kilmer. Dog ligner Val Kilmer ikke Bruce Wayne. George Clooney er en god skuespiller, men overhovedet ikke som Batman. Christian Bale gjorde det der imod rigtig godt som både Batman og Bruce Wayne. Så Bale ender med min stemme. The Dark Knight trilogien er også meget mere "alvorlig" end de forrige film, og Bale passer bedst til den rolle.

Gustav

Enig i at Kevin Conroy er den ultimative Batman/Bruce. Men eftersom han ikke er på listen, så må min stemme gå til Christian Bale. Michael Keaton er ellers også god som Batman, Val Kilmer er udemærket som Bruce Wayne og Adam West har også sin egen charme, men Bale er bare noget helt særligt. George Clooney er så til gengæld den værste Batman nogensinde!

Anonymuser/0

Bare min mening. Bale var også virkelig god som Batman, men der var et par problemer, med dem alle sammen. Med Adam West. Ja, den Batman var alt for "campy". Men glem ikke, det var den Batman de bad ham om at være. Jeg siger det bare. Clooney og Kilmer, burde ikke være så svære at forklare. Bale var også super, men havde et par problemer, såsom: Han lød som en der havde røget i 200 år. Kampscenerne var tamme. I begins var de okay, men i de andre var de pænt dårlige. Vi har stadig ikke haft en Batman, der var en mester af kampsportstekniker, men Keaton var skam rimelig okay.Her er problemet med dem alle sammen. Min verdens Batman er et stort fysisk monster. Hvem end der tegner ham, så er han den her store fysiske, dominerende fyr. Ingen af dem har været det. Og helt ærligt, ingen af dem har været detektivet Batman. Nolans univers var bare lidt for realistisk. Han glemte lidt at han lavede en tegneserie-film. Jeg synes Burtons Gotham, var virkelig som de skulle være. Men i The Dark Knight, blev det lidt for meget som New York eller Chicago. I det mindste i begins, havde Gotham de rigtige farver, den rigtige tone, og var meget skurke-agtig, som det skal være. Jeg elskede det mystiske, fantastiske Gotham univers istedet for en regulær gangster-by. De mest Badass Batman er dog klart: The Dark Knight Returns Batman, alle Kevin Conroy tegnefilm, Batman fra Arkham spillene og selvfølgelig tegneserie-Batman. Christian Bales Batman, var badass på sin egen måde. Selvom de fleste andre inkarnationer, nok ville besejre ham i en kamp. Forresten. Længe leve Kevin Conroy!

Mortenuser/620857

I Batman begins ser man ham som playboyen og synes han gør det godt :) Men hans Batman prestation er mega fed og meget mere dyster end de andre så ingen tvivl herfra at det er Bale :)

Laurits

Klart den Bedste Batman nogensinde, han er især god i The Dark Knight Rises.

Og hvad sker der for Adam West, uden omtanke værste Batman der har været.

Anonymuser/0

Adam West var godt nok campy, men det var sådan de fortalte ham han skulle være, så det er lidt svært at sammenligne.

Ottoman

Bale var en fantastisk Batman, mens hans Bruce Wayne var fuldkommen lort (disser ikke filmende, siger bare han ikke ligefrem passer sådan som Bruce burde være)
Jeg har ikke lyst til at give den til George Clooney (af forhåbentlig åbenlyse grunde) og har ærlig talt aldrig set noget med Adam West.
Så for mig går den nok til Michael Keaton

Jakob

Jeg vil sige at bale er bedst fordi han er den rige playboy Bruce wayne som han spiller meget godt. og med hensyn til batman så syntes jeg at han er den mørke kappeklædte ridder meget mere mystisk og frygtet af forbrydere (jeg forstår dem). i de gamle film syntes jeg de var for lyse men i Batman begins,The dark knight og the dark knight rises føler man sorgen i Bruce Wayne. P.S. man må også give Heath Legder en hånd for Jokeren i the dark knight han vaar en god skuespiller ære være hans minde.

Thorbjørn

helt klart Christian Bale måske ikke helt så meget når det kommer til skuespil men mere C. Nolans version ps. jeg kan heller ikke lide hans stemme men jeg synes det virker lidt urealistisk at ingen genkender hans stemme i de andre film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

4 timer siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

8 timer siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

1 dag siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

1 dag siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

4 dage siden

Aktive debatter