Cookie- og Privatlivspolitik
Nye superheltefilm fra Marvel afsløret

Nye superheltefilm fra Marvel afsløret

2014 bliver superheltegruppernes år

Stem op!
13
Stem ned!
-4
(reset)

Rygterne svirrer for tiden omkring Marvels kommende projekter, og diverse filmsites be- og afkræfter film i ét væk.

Nu synes Variety og Latino Review at kunne præsentere Marvels film i 2014, og tre titler er mere eller mindre på plads:

- Captain America 2 (am. prem. 4. april 2014)
- Guardians of the Galaxy (am. prem. 16. maj 2014)
- Big Hero 6 (ukendt premieredato i 2014)

'Captain America 2' har været kendt et stykke tid og har igen Chris Evans i hovedrollen som den ukuelige superhelt.

Nyt er det, at superheltegruppen 'Guardians of the Galaxy' bliver filmatiseret og får amerikansk premiere den 16. maj. Manuskriptet af Nicole Perlman er faldet i god jord hos Marvel, som vil præsentere filmen på dette års Comic-Con i San Diego.

'Guardians of the Galaxy' er en samling mindre kendte superhelte, der kæmper mod galaktiske fjender, bl.a. den mægtige Thanos, som optræder kortvarigt i The Avengers.

Helte som Adam Warlock, Gamora, Drax the Destroyer og Mantis kan måske få deres gennembrud som nye filmkarakterer, og så må vi vente med at få opklaret, om Marvel vil inkludere den våbenglade vaskebjørn Rocket Raccoon i filmen.

Den tredje og sidste 2014-film i Marvels pipeline er endnu ikke bekræftet, men rygtes til at være en animeret filmatisering af tegneserien 'Big Hero 6', hvor navne som Sunfire, Silver Samurai og GoGo Tomago optræder. Igen, ikke de mest udbredte Marvel-helte. Hvis projektet får grønt lys, bliver det et samarbejde mellem Disney Animations og Marvel Studios.

Det betyder desuden, at Black Panther-filmen bliver nedprioriteret, selvom Marvel Studios også arbejder på 'Ant-Man', 'Dr. Strange' og 'The Inhumans' samt 'The Avengers 2' i 2015.

Hvor mange af disse film, der kommer til Danmark, er endnu uvist.

Guardians of the Galaxy

Big Hero 6

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Chantelle

Jeg har stor respekt for for Marvel, og jeg plejer altid at elske deres film, men come on! Guardians og the Galaxy!!!!??? Sorry men bare ved at se de her billeder, tror jeg ikke at det bliver er større hit, selv hos mig der normalt elsker superhelte film. Og hvad sker der for det billede med den der blå fyr, med Captain Americas skjold!? Hvis du spørger mig så minder de om en lam udgave af Justice leauge... Jeg syntes bare at de skal fokusere på The Avengers filmene istedet for at ødelægge deres gode ry, med det her. Jeg tror at ligemeget hvor meget de prøver at gøre filmene seriøse ville folk bare grine alligevel. UNDSKYLD! Marvel men det er altså en ommer, jeg mener bare navnet lyder som noget du kan købe hos fætter BR....

Mark

Jeg vil helt klart mene at The Avengers 2 skal komme den film er fantastisk :D

BattleArena123

Guardians of the Galaxy? Big Hero 6? Jeg tror seriøst ikke NOGEN at det er det fansene vil have. De burde arbejde på den Deadpool film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

21 timer siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

1 dag siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

1 dag siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

2 dage siden
Anna

Pls go easy!!

2 dage siden

Aktive debatter