Cookie- og Privatlivspolitik
Gyser aflyst i de danske biografer

Gyser aflyst i de danske biografer

Turen går (alligevel ikke) til Ukraine

Stem op!
3
Stem ned!
-5
(reset)

Han har instrueret, skrevet og produceret Paranormal Activity, en af de mest succesfulde gysere i nyere tid, men alligevel har Oren Peli svært ved at få succes med andre film end den populære horror-serie.

Først skrev og instruerede han Area 51, der for længst er færdigproduceret, men som konstant får sin biografpremiere udskudt, og det ligner efterhånden en film, der engang debuterer direkte på TV, VOD eller DVD og Blu-ray.

Nu overgår samme skæbne ’Chernobyl Diaries’ - i al fald herhjemme - som Oren Peli har skrevet og produceret.

Gyseren, hvor en gruppe turister tager til det ukrainske område, der har ligget øde siden atomkatastrofen i 1986, er nemlig aflyst i de danske biografer, og det skyldes formentlig en skuffende indtjening på omkring 17 mio. dollars i USA.

Havde du set frem til Chernobyl Diaries, eller har du mere end nok i den Oren Peli-producerede Paranomal Activity-serie? 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
freddyuser/1021925

Så skulle den snart komme, så blev den aflyst, så kom den alligevel. Nu er den landet hos din lokale filmpusher. Og så fik vi tiden til at gå med det...

Marsunbiuser/927396

Synes det er træls at den ikke kommer til dk!

Nicolajuser/655296

jeg havde set så meget frem til at den skulle komme her til Danmark ! jeg kender sammen med 50 mennesker havde aftalt at gå ind og se den, så at den ikke skulle kunne indbringe nok penge ... Det holder ikke ..

Catherine

Jeg må ærligt indrømme, at jeg er skuffet over filmen ikke kommer til DK, når den er blevet sat til det.

Filmen virker ellers til at være god, men det er især, at min yndlings skuespiller Jesse McCartney er med i den, og jeg havde håbet at en af hans film endelig kom til DK.

Det er lidt åndssvagt, at I siger den kommer, og derefter siger den ikke gør, og bagefter måske? - og derefter nej igen. Det er skuffende.

Ghosthunteruser/964814

"Fint", og "lidt mindre lort"...

Ja ja, vi er da i hvert fald nogle der havde glædet os til at se den. Jeg synes det er mega ærgerligt at den ikke kommer til landet, især med tanke på så meget af det der rent faktisk får premiere....
Undrer mig forøvrigt også stadig over at Grave Encounters ikke kom til Danmark.... Surt for os der kan lide spøgelsesfilm :o)

marianneuser/961699

ville bestemt ikke være gået ind og se filmen. Så fint nok at den slet ikke bliver vist.

Anonymuser/0

Var naiv og troede umiddelbart først, at der endelig var en der havde fundet den gode smag og anstændigheden frem og havde set det ufattelige taktløse i at fremvise en film, der med laveste fællesnævner prøver at tjene penge på en katastrofe, der har skabt ufattelige lidelser for ubegribeligt mange mennesker, især de børn der efterfølgende er født med misdannelser og andre lidelser. Ville et pr-stunt have været at inviterer ferierende Tjernobyl-børn med i biografen for at se den?

Nåh, men gud ske lov, at den ikke tjente kassen i USA, så slipper vi for den herhjemme.

Mads Frederik

For de som er kedaf Chernobyl Diaries ik kommer i danske biografer, så smut over til Malmø hvis du bor i København. Filmen går derovre
http://www.sf.se/filmer/Chernobyl-Diaries/

Christina Tofteskov

Jeg kan ikke sige at jeg er ked af at denne film ikke får dansk premiere, for jeg synes at den ser absolut forfærdelig ud og jeg er ellers rigtig glad for gysere.

Men som andre påpeger, så kan man godt nogle gange frustreres over, hvilke film distributørerne vælger at sætte op i de danske biografer. Jeg har fuld forståelse for at det skal kunne betale sig for dem, men jeg ville ønske at de skæve og originale film lidt oftere kunne vinde over de sædvanelige Marvel superheltefilm, diverse pre/sequels, uendelige mængder af remakes og lettere tåbelige (amerikanske) romantiske komedier.

Nicolai

Dette er heldigvis et rigtig godt eksempel på, at der sidder nogle folk derude, der trods alt har lidt at rykke rundt med oppe i den øverste etage. Denne film er jo så elendig, som man overhovedet kan drømme om.

Så derfor skal der lyde en stor ros her.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.