Cookie- og Privatlivspolitik
Vinterbergs 'Jagten' solgt til mere end 20 lande

Vinterbergs 'Jagten' solgt til mere end 20 lande

Susanne Biers nye film skal også til udlandet

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

CANNES. Både kritikere og filmkøbmænd er ovenud begejstrede for Thomas Vinterbergs Guldpalme-kandidat Jagten. Filmen har fået en varm modtagelse blandt journalisterne i Cannes, der ikke mindst hylder hovedrolleindehaver Mads Mikkelsens præstation.

Men også de kommercielle folk synes om filmen, der nu er blevet solgt til over 20 lande udenfor Danmark, bl.a. UK, Frankrig, Tyskland og Rusland. Selskabet TrustNordisk, der står for det internationale salg af filmen, er nærmest overvældet af succesen:

"Vi er glade og stolte af, at denne film vil få en verdensomspændende release og håber på, at det internationale publikum vil tage lige så godt imod filmen, som branchen her i Cannes," udtaler adm. direktør for TrustNordisk, Rikke Ennis.

Men Vinterberg er ikke den eneste dansker med succesrige salg til udlandet. Sony Pictures har købt de internationale rettigheder til Susanne Biers kommende film Den skaldede frisør, som har Trine Dyrholm og Pierce Brosnan i hovedrollen. Filmen er blevet solgt til det amerikanske marked af CAA på vegne af TrustNordisk.

Rikke Ennis kommenterer på salget:

"Det giver rigtig god mening, at Susanne Biers nye film er hos Sony Pictures Classics. De gjorde et fabelagtigt stykke arbejde med 'Hævnen', og vi ser meget frem til det amerikanske publikums reaktion på 'Den skaldede frisør'."

Begge film får dansk premiere til efteråret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.