Cookie- og Privatlivspolitik
USA top 10: 'The Avengers' er verdens største superheltefilm

USA top 10: 'The Avengers' er verdens største superheltefilm

De nyeste og mest populære film i USA

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Sidste weekend slog superheltefilmen The Avengers alle rekorder for en åbningsweekend i USA, og i denne uge dominerede filmen igen totalt de amerikanske biografer.

I USA har filmen haft de bedste 10 dage med 373,2 mio. dollars, der dermed slog rekordholderen The Dark Knights 313,8 mio. dollars.

Filmen ikke bare udraderede al modstand i "The States", men nåede samtidig at blive verdens største superheltefilm på blot 19 dage.

Filmen nåede op på 1,002 mia. dollars og overgik dermed 'The Dark Knight' (1,001 mia. dollars) som alle tiders mest indtjenende superheltefilm. Den indtog 11. pladsen blandt alle typer film på listen, hvor 'Avatar' (2009) stadig er duks. 'The Avengers' er aktuel i de danske biografer.

Dark Shadows
Tim Burtons film 'Dark Shadows' åbnede som forventet på 2. pladsen, men leverede en knap så god indtjening, som man havde regnet med. Estimaterne siger, at det blev til 28,8 mio. dollars i weekenden for filmen, der har Johnny Depp, Michelle Pfeiffer og Helena Bonham Carter på rollelisten. Reaktionerne fra både kritikere og publikum har været blandet, og der er et stykke vej op til produktionsomkostningerne på 150 mio. dollars, så det ligner et mindre flop for det ellers succesrige makkerpar Burton og Depp. Filmen er aktuel i de danske biografer.

Girl in Progress
Komedie med Eva Mendes som en enlig mor, der skal forsøge at holde styr på sit rodede liv med ubetalte regninger, karrieren og sin datter. Filmen kom ind på en 10. plads med estimeret 1,35 mio. dollars i åbningsweekenden. Dårlige anmeldelser og en svag åbning betyder nok, at filmen ikke vil få dansk biografpremiere.

Top 10-filmene indspillede 158,6 mio. dollars, hvilket var 25 % bedre end sidste år, hvor 'Thor' lå nummer et, og 23 % bedre end året før, hvor 'Iron Man 2' toppede salgslisten. Altså tre år med Avengers-helte i front.


Top 10 USA 11. - 13. maj:
1. The Avengers - $373,2 mio.
2. Dark Shadows - $28,8 mio.
3. Think Like a Man - $81,9 mio.
4. The Hunger Games - $383,9 mio.
5. The Lucky One - $53,7 mio.
6. The Pirates! Band of Misfits - $23,1 mio.
7. The Five-Year Engagement - 24,4 mio.
8. The Best Exotic Marigold Hotel - $3,7 mio.
9. Chimpanzee - $25,6 mio.
10. Girl in Progress - $1,3 mio.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Movie-fanatic

USA styrer i biffen og laver l a n g e køer ved biografer der viser "Supermandfilmen over dem alle"......... men........de engelske anmeldere kan nu GODT få armene ned, så jeg tager det roligt, og glæder mig STADIG til at se den: )

Jeg MÅ indrømme at DEN ENESTE serie, der HIDTIL kun har været (mildest taget) hamrende elendige versioner af....er EFTER MIN MENING "Hulk"!!!!

Trods gode skuespilpræstationer fra flere (Eric Banna & Edward Norton) så DUER det ikke at figuren bliver SÅÅÅÅ grothesk og giga-stor, når "forvandlingen" sætter ind!!! Når man laver LIVE-action, er det NETOP vigtigt at figurene KOMMER TIL LIVE....og DET gør en GIGA computer animeret grøn tegnefigur IKKE!!!!!!

Ellers er jeg VILD med alle de herlige film-versioner, af klassiske tegneserier, der ruller ind over mine nethinder pt. Langt de fleste klare opgaven RIGTIG godt! Film som Captain America, der fik en NOGET "lunken" modtagelse herhjemme, er en af mine favoritter!

Jeg læste ET UTAL af tegneserier som barn, og er vild med at disse forrygende serier NU, bliver vagt til live igen!! Jeg er MEGET spændt på "Mandrake", som den hed herhjemme, "The Magician" skulle være den originale titel, og den filmatiseres i dette øjeblik!

Håber at the Avengers ikke KUN er et overfyldt effekthorn uden noget indei!!

Lars

Hej Movie.Fanatic,

Jeg er ikke uenig, vil blot lige fortælle dig at dine kommentarer er enormt irriterende at læse når du bruger CAPS LOCK.

Dine pointer skulle jo gerne kunne læsses selv om bogstaverne er små hele vejen igennem - IKKE?

Antaeus

Avengers synes jeg er en god film, men heller ikke mere (se evt. min kommentar under Avengers filmen).
Skal Hulk ikke være stor og grøn? Mener du at han skal spilles af en skuespiller som i de helt gamle versioner? Hvis ja, bliver han så troværdig? Hulk filmene har været rimelige selv om de desværre begge har dårlige slutninger. De er i praksis forholdvis ens. Samme slutning ser vi i øvrigt også i Iron man.
Captain America filmatiseringen synes jeg kun fortjener en lunken modtagelse.
Mandrake er en ret god tegneserie, det bliver interessant hvad de kan få ud af den.

Wayne

Så læs lige hvad Antaeus og jeg skriver, længere nede.

The Other Account

Jeg havde aldrig regnet med at 'The Avengers' ville sælge så godt i åbningsweekenden i USA og allerede være på 1.Pladsen i 2 uger!
Flot Klaret Joss Whedon og resten af holdet!

Lasse

Synes også det er fedt hvordan Hulk ser ud! Synes nemlig ikke at i den første at han var så markeret. Og så i den næste var det måske lidt overdrevet.
Men i the avengers ser han mega nice ud! :D
men det er selvfølgelig også min mening ved jo ikke om i andre også synes det ;)

Antaeus

Det må betyde at vi i fremtiden får en masse tegneserier, som filmatiseres. Dog desværre nok mest superhelte selv om det også er fint.

Jeg havde gerne set at det også var andre serier. Jeg kunne fx se et glimrende potentiale i Blake & Mortimer og også Modesty Blaise samt Blueberry (de to sidstnævnte får vi dog næppe da de begge blevet spoleret af ringe film). Men fx Blueberry i "Den Gale Tyskers Guldmine" samt fortsættelsen ville være fantastisk.

Andre potentialer kunne også være:
Bernard Prince
Linda og Valentin
Yoko Tsuno
Bruno Brazil
etc.

Vi får dog næppe nogle af disse da USA er et superhelteland rent tegneseriemæssigt og ovenstående er ikke kendt i USA. Vi fik dog Tintin, som er en af de få europæiske serier, der er lidt kendt i USA. Alternativt kan franskmændene lave filmene, men disse film burde nok laves på den amerikanske måde og ikke franske.

Moebius er nok også lidt kendt og har blandt andet hjulpet til i mange film, bl.a. Alien, Tron, Det femte element, Star Wars og Lille Nemo. Han skulle også have haft en finger med i Willow, Dybet og Space Jam. Og hans miljøer blev anvendt i Blade Runner.

Wayne

En gammel fellow tegneserie freak. Bruno Brazil og Linda og Vallentin hører til mine absolutte favoritter.

Helt enig - Blueberry blev forvandlet til noget underligt psykadelisk flip, langt fra den figur vi kender. Og Modersty Blaise var bare en rigtig rige film ( hvis Tarantino virkelig har været vild med den, så har han haft en skidt, skidt dag.)

Moebius er jo Jean Giraud's (ham der tegner Blueberry) sononym - men det ved du vel.

Antaeus

Selvfølgelig, jeg er stor-tegneserie-fan. Han har i øvrigt et 3. navn som jeg ikke lige kan huske. Jeg er dog mest Giraud fan, men er ved at lære også at værdsætte Moebius mere.
Tarantino var vist kun lidt involveret i Modesty Blaise. Der findes også tidligere film med Blaise, men de er heller ikke noget værd har jeg ladet mig fortælle.

Hvis man vil læse om Moebius liv så læs nedenstående nekrolog, den er spændende læsning. Af mange regnes han som den bedste tegner nogensinde og selv i USA kommer han ind på en 5. plads over bedste tegner nogensinde. Deres lister udgøres ellers næsten kun af amerikanere.

Tjek også denne video, det er vildt godt, blandt andet med udtalelser fra en række berømte tegnere og vist også inden for filmverdenen og endda også Stan Lee da Moebius jo lavede en historie med Silver Surfer.

http://www.youtube.com/watch?v=fUT1LH8ZlXo
(del 1, de andre 2 dele ligger også på Youtube)

Nekrolog:
Del 1:
http://nummer9.dk/nyheder/jean-giraud-moebius-1938-2012-1-del/

Del 2:
http://nummer9.dk/nyheder/jean-giraud-moebius-1938-2012-2-del/

Wayne

Herligt - jeg kan huske da han tegnede Silver Surfer, og jeg har læst alle hans historier om John Difool og Major Grubert.

Kan du iøvrigt huske Bernard Prince, det kan du selvfølgelig - ham kunne jeg også godt se på film.

Tegneren, Hermann er også et meget spændende bekendtskab;

http://comicwiki.dk/wiki/Hermann

Udover Bernard Prince har han bla. lavet; Red Kelly - lidt i stil med Blueberry og Jermiah, hvor ham virkelig udviklede sin stil, samt Tårnene i Maury-skoven.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

3 timer siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

2 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

4 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

4 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

6 dage siden

Aktive debatter