Cookie- og Privatlivspolitik
Liam Neeson ser atter rødt

Liam Neeson ser atter rødt

Nye billeder fra 'Taken 2'

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Ja, der kommer en fortsættelse til ’Taken’ fra 2008, hvor Liam Neeson forvandlede sig til en enmandshær i Paris for at befri sin kidnappede datter.

Actionfilmen var skåret over den klassiske skabelon, som bl.a. gjorde Charles Bronson populær i 70erne med ’En mand ser rødt’. Taget i betragtning at filmen fik fire fortsættelser, er det ikke underligt, at Liam Neeson også skal have flere brutale forbrydere at hævne sig på.

Denne gang bliver den tidligere CIA-agent og hans kone (Famke Janssen) kidnappet i Istanbul af faderen til en af de mange skurke, som blev dræbt af Liam Neeson i den første film.

Etteren var desuden en stor økonomisk overraskelse, der på verdensplan indspillede 226,8 mio. dollars - ca. 200 mio. dollars mere end produktionsomkostningerne. ’Taken’ kan ses On Demand her på kino.dk for 29 kr.

Taken 2 er instrueret af Olivier Megaton (Colombiana), og filmen får dansk premiere den 4. oktober.

Taken 2
Taken 2
Taken 2

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

- til hver en tid!

Manden er simpelthen for hardcore! Ligesom Jack Nicholson, så bliver han simpelthen bare sejere og sejere med årene.

Taken er så simpel i sin struktur, men fuck hvor er den bare rocker psyko blæret! Dette simple scenarie om en far der elsker sin datter overalt på jorden, og hans handlinger for at redde hende er bare så fedt lavet. Neeson er ganske enkelt alt alt for svedig som den tidligere super agent Bryan Mills! Sparker røv på Jason Bourne til hver en tid, det er helt sikkert! Ligeså kærlig, omsorgsfuld og følsom han er omkring sin datter. Ligeså hardcore og fucking mean en badass er han overfor dem der kommer på tværs af ham!

Filmen er virkelig fed, længere er den ikke...

Er dog lidt nervøs, da det ikke er samme instruktør der sidder i instruktørstolen her i 2'eren :-( Pierre Morel gjorde det fantastisk i den første film. Gudskelov er det stadig Luc Besson der har skrevet fortsættelsen! Manden er for sej.

Den skal ses!

Wayne

Det bliver med garanti ikke kedeligt - den første Taken film hører til blandt mine absolutte favorit-actionfilm.

Jeg håber vi får lidt dialog i samme stil;

I don't know who you are. I don't know what you want. If you are looking for ransom, I can tell you I don't have money. But what I do have are a very particular set of skills; skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go now, that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you, and I will kill you.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

filmen er en mini serie i 2 dele blev vist på DR 1 eller tv2 i slutningen af 90,er

10 timer siden
John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

17 timer siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 dag siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

2 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

4 dage siden

Aktive debatter