Cookie- og Privatlivspolitik
Jessica Alba og Mickey Rourke i 'Sin City 2'

Jessica Alba og Mickey Rourke i 'Sin City 2'

Premieredatoen er bekræftet - lad optagelserne begynde

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Efterfølgeren 'Sin City 2' har længe været på tale, og der har været rygter om det ene og det andet. Men nu har filmen fået en amerikansk premieredato, og et par af hovedrollerne er blevet bekræftet.

'Sin City 2' (med undertitlen 'A Dame to Kill For') får premiere i USA den 4. oktober 2013, og det bliver i 3D denne gang. Vi afventer stadig den danske premieredato, som sandsynligvis snart vil blive bekræftet.

Vi kan glæde os over et gensyn med to af etterens mest prominente karakterer, Nancy Callahan og Marv, i skikkelse af Jessica Alba og Mickey Rourke. Tidligere har det også forlydt, at Rosario Dawson vender tilbage som Gail, men dette er endnu kun et rygte.

Filmen vil dels være baseret på Frank Millers Sin City-album 'A Dame to Kill For' og 'Just Another Saturday Night' og dels indeholde to nye historier. Miller og Robert Rodriguez vil igen danne instruktørmakkerpar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Halberg

Skide godt, den første var jo genial og kan kun glæde mig til at se resultatet af nummer 2, men hvorfor i 3D?
"Sin City" klarede det ganske udemærket uden 3D, hvorfor nu alt det teknologiske fis? Bare fordi James Cameron gjorde det, er det ikke ens betydende med at alle andre også skal gøre det.....

Simon

Jeg glæder mig virkelig meget, til at se hvad det bliver til. Og så håber jeg den også kommer i 2D. 3D er noget overvurderet pis, som jeg håber de snart dropper helt. Det sker nok bare ikke.

Simon

Og så skader det jo heller aldrig med mere Nancy Callahan;)

Pil

Fantastisk. Det bliver smukt. Jessica Alba = A Dame to Kill for. Abso-fucking-lutely! Og det bliver rart at se Mickey Rourke i ringen igen.

Maria Holmen

Enig, det bliver fantastisk ! :-)

Men hvor ville jeg dog ønske at samtlige instruktører, kameramænd og lignende kollektivt ville glemme hvordan man laver 3D film :-)

Juliususer/368859

Jeps - det bliver fedt, men jeg er HELT enig med Maria Holmen: Drop dog 3D... Det er jeg sådan set ret ligeglad med.. Synes faktisk bare det er en plat gimmick - ofte på bekostning af den gode historie.

Dunbar

... så kan den forhåbentlig også nydes i 2D, hvis de gør, som de plejer ;)

Wayne

Det bliver stort.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

25 minutter siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

2 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

23 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

2 dage siden

Aktive debatter