Gættede du åbningsweekenden på 'Men in Black III'?

Hvor meget tjente den tredje MIB i USA?
Sort er en tidsløs modefarve
(© Sony Pictures)

På grund af den amerikanske helligdag Memorial Day, har boxoffice-resultatet til Men in Black III været lidt sent på den, men nu er det her endlig.

'Men in Black III' kom ganske godt for start i USA og solgte for 54.592.779 dollars henover weekenden. Tenkaichi kom tættest på med buddet 54.2 mio. dollars.

Andenpladsen må deles mellem Anders og Louis André, der begge gættede på på 55 millioner dollars lige ud. Generelt var der dog mange bud mellem 40-70 mio. dollars, så konkurrencen skærpes.

Tillykke til de skarpe vindere. Der er fribilletter på vej til jer.

Vandt du ikke, kan du stadig nå at komme med et bud på, hvad Snow White and the Huntsman indtjener i denne weekend.
_______________________________________________________________________________
Det er nærmest umuligt at forudse, hvordan en film åbner i USA. Men her får du dog chancen for at komme med et kvalificeret gæt og vinde fribilletter for indsatsen.

Spørgsmålet er:
Hvor mange millioner dollars indspiller science fiction-komedien 'Men in Black III' i den amerikanske åbningsweekend fra fredag den 25. maj til og med søndag den 27. maj?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to, der kommer tættest på tallet, vinder titlen som boxoffice-eksperter samt to fribilletter hver.

(Man kan kun deltage én gang pr. profil og hustand. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret. Deadline er fredag den 25. kl. 23.59.)

'Men in Black III' får premiere i ca. 4.000 amerikanske biografer.

Det er tredje film i franchisen om de to sortklædte agenter. Til sammenligningen indtjente den første Men in Black 51 millioner dollars, mens Men in Black II tjente 52.1 millioner dollars i deres amerikanske åbningsweekender. Du kan desuden blive lidt klogere på amerikanske åbningstal ved at læse vores USA top 10-nyheder.

Det endelige åbningstal for weekenden kan ses her på kino.dk tirsdag den 29. maj.

Men in Black III har premiere den 24 maj.