Cookie- og Privatlivspolitik
Fire Jussi Adler-Olsen filmatiseringer på vej

Fire Jussi Adler-Olsen filmatiseringer på vej

Klovn-duo og Nikolaj Lie Kaas kaster sig over dansk krimi-succes

Stem op!
7
Stem ned!
-1
(reset)

CANNES. Film som Millennium-trilogien, Headhunterne og den kommende Nobels testamente er alle baseret på skandinaviske krimisucceser, men ingen af dem er skrevet af en dansk forfatter, som det nu bliver tilfældet.

'Kvinden i buret', skrevet af 61-årige Jussi Adler-Olsen, skal nemlig filmatiseres af instruktør Mikkel Nørgaard og producer Louise Vesth (begge Klovn: The Movie), og på sigt er der tale om fire film med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen som kriminalkommissær Carl Mørck.

Det offentliggjorde Peter Aalbæk Jensen i Zentropas Cannes-villa her til middag, og manuskriptet skal skrives af Nikolaj Arcel, der sammen med Rasmus Heisterberg opnåede gigantisk succes med manuskriptet til Mænd der hader kvinder.

Peter Aalbæk Jensen annoncerer sit næste projekt
Handlingen drejer sig om en forsvundet politiker, der skal findes af Carl Mørck (som bliver markant yngre i filmen end i bogen), og den første film får hele tre efterfølgere - alle med manuskript af Nikolaj Arcel og med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen som forpint kommissær i en fordærvet verden.

Louise Vesth, Mikkel Nørgaard og to gange Nikolaj. Mandag middag i Cannes.
'Kvinden i buret' får dansk premiere i løbet af 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
marianneuser/961699

Han er en totalt fremragende skuespiller, og jeg er sikker på at ingen vil tænke over hans faktuelle alder, når først han får rollen ind under huden.
Han KAN det der med at tage rollen ind, og han kan se hærget og gammel ud hvis det er meningen, men er det nu det, som er vigtigt? For mig at se, er det vigtigste at personligheden udfyldes. Og det er jeg overbevist om at Nikolaj Lie Kaas vil kunne. Han har masser af potentiale.....han kan være både rå, omsorgsfuld, kejtet, sjov, hurtig, skarp, skarpsindig o.m.m.
Jeg glæder mig helt vildt til filmen.

jonuser/927757

Er liiidt usikker omkring NLK, men han er en god skuespiller, så helt dårligt bliver det i hvert fald ikke.

Jörgen

Min kone og jeg har tit snakket om, hvem, der kunne ha sådan en rolle, men Tommie Kentner har vi nu gerne set, mest spändt er vi på Assad, hved der dukker op der, Men NLK, nej, alt for ung og "ny" i " lakken " Mörck er godt slidt op, og specielt også rundere om maven:-)
Jörgen i Frankrig

Wayne

Tommy Kenter er til gengæld alt for gammel til den rolle.

Tcauser/922016

Jeg har ikke læst bøgerne - men med lidt makeup skal de nok få ham til at se slidt ud:-)

larsuser/537387

Hmmm ja jeg er heller ikke enig i NLK er den rigtige. Jeg har tænkt meget over hvem der skulle være Carl Mørk. 2012 svar på Jens Oking (strømmer/skytten) Jeg forestiller mig også en som er træt og slidt. Men vi få se. Bøgerne fejler ikke noget så 2 gode ting, nu snart på film og løfte om yderligere 6 bger. Justi jeg sider og venter.

Larsuser/229208

I mine øjne et fejlcast af dimentioner.

NLK er en fremragende skuespiller. Ingen tvivl om det.

Han er bare slet ikke den rigtige til at spille Carl Mørch.

Jeg har altid forestillet mig en med flere år i ansigtet. Lidt mere slidt.

I mine øjne ville Lars Mikkelsen være perfekt.

Men det er jo selvfølgelig bare min mening

Wayne

Jeg havde præcist den samme tanke, da jeg hørte om NLK. Det ligner lidt, da man valgte at bruge Tom Hanks til rollen som professor Robert Langdon, i Da Vinci Mysteriet og Engle og Dæmoner. Man vælger et sikkert kort, som man tror sælger - frem for den rigtige type - som ville være troværdig, og være langtidsholdbar.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

filmen er en mini serie i 2 dele blev vist på DR 1 eller tv2 i slutningen af 90,er

9 timer siden
John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

16 timer siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 dag siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

2 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

4 dage siden

Aktive debatter