Cookie- og Privatlivspolitik
Ashton Kutcher skal spille Steve Jobs

Ashton Kutcher skal spille Steve Jobs

Ja, den er god nok...

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Selvom denne sære casting-nyhed blev offentliggjort den 1. april, skulle der ikke være tale om en aprilsnar. Ashton Kutcher er blevet valgt til rollen som Apples medstifter Steve Jobs i biografi-filmen 'Jobs'.

Der har været rygter om en Jobs-film før skrevet af Aaron Sorkin. Det giver god mening, hvis man ser på Sorkins manuskript til The Social Network, og som også skildrede en af computerbranchens enere, Mark Zuckerburg - manden bag Facebook.

Jobs er dog en helt anden film, og Joshua Michael Stern (Kevin Costner-filmen 'Swing Vote') er valgt som instruktør på projektet, der skal skrives af Matt Whiteley. Filmen vil fokusere på Steve Jobs' unge år som hippie og udviklingen til stifter af computergiganten Apple.

Ashton Kutcher har ikke ligefrem været kendt for sit dramatiske talent (han er en dygtig komiker, dog), men hans udseende er faktisk ikke så langt fra Jobs'.

Optagelserne går i gang til maj, men der er endnu ingen forlydender om en egentlig premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sine

Tror at jeg måske ville foretrække en dokumentar ;) men så vidt jeg ved, så skete der ret meget drama mht. udvikling og forskning på computermarkedet, at der nok er en film i det.
Kutcher har ikke været med i mange seriøse film, så det er svært at vurdere hans fremtidige præstationer.
Men hvis dette projekt lykkes, kan det kun gavne Kutchers fremtid som skuespiller, der har været domineret af en klovnet stereotype (the 70's show, Dude where is my car? etc.)

Klaus Kokholm

endnu en film jeg ikke behøver at se.

Ting

Ja ok Ashton ligner Jobs men jeg er ikke helt sikker på det er nok til at filmen skal være god.

TLTuser/867601

det skal da nok blive cool :D men det virker ret voldsomt allerede at lave en film om Steve Jobs, når han nu ikke har været død i så forfærdelig lang tid :S

Maria Holmen

Åhhh, tror egentlig Kutcher kunne gøre det meget godt, og kigger man på de to billeder kan jeg da også godt forstå valget, men hvorfor dog lave en film om manden, bliver det ikke bare social network all over again?

Katrineuser/8379

tror egentlig godt Kutcher kan gøre det godt men håber ikke at han får for meget humor ind over. Jeg håber virkelig at dette bliver en lige så god film som the social network

bIMON

Jeg haaber filmen kommer til at fokusere paa hvordan han kom i kontakt med de rumvaesener/fremtidsmennesker, der gav ham teknologien som han derefter begyndte at bruge i sine opfindelser...
jeg frygter nu det bliver et eller andet pjat med hvor stor en helt han var, fuldstaendig modsat hvordan han ville blive portrateret hvis han stadig havde vaeret i live.
Jeg har saamendt ikke noget imod manden, men jeg hader naar medierne glamouriserer folk bare fordi de er doede for nylig.

Bjerg

Jeg synes vi skal gi ham en chance, tror han kan gøre det ganske godt.

Martine

Oh dear..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

10 timer siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

1 dag siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

1 dag siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

2 dage siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

5 dage siden