Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Cruise og Coster-Waldau som rivaler

Tom Cruise og Coster-Waldau som rivaler

Danskeren fortæller om sin rolle i sci-fi-filmen 'Oblivion'

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Lige nu kører danske Nikolaj Coster-Waldaus karriere i USA på skinner. Han spiller en af de bærende roller i TV-serien 'Game of Thrones', og han skal spille over for Hollywood-stjernen Tom Cruise i science fiction-filmen 'Oblivion'.

Britiske Empire talte med Coster-Waldau om hans rolle i 'Oblivion', hvor hans karakter hedder Sykes, og han fortæller om rollen:

"Det er helt klart en Tom Cruise-film - jeg tror ikke, at der er en scene uden ham. Jeg spiller en soldat, der ikke er nogen fan af Cruises karakter. Han har set en masse frygtelige ting, og han har oparbejdet meget had i sig."

Men er han god eller ond? Coster-Waldau uddyber: "Jeg tror, at Tom Cruises karakter ville beskrive min karakter som en skurk, men det er jeg ikke sikker på, at publikum vil."

Hmm, ikke det mest præcise svar, men i en science fiction-film kan meget jo ske, og historien om Jack (Cruise), der bliver sendt til en fremmed planet for at udrydde resterne af en race, men kommer til at stille spørgsmålstegn ved alt, hvad han har taget for givet, lyder som fuld af overraskelser.

Oblivion har premiere den 18. juli 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria Holmen

... Det er altid dejligt at høre når de danske breder sig ud i verdenen og lægger arm med de store ikoner :-)

Christina Tofteskov

Det er jo fedt at se Coster-Waldau klare sig godt, men jeg bryder mig ikke ret meget om Tom Cruise. Der er ikke mange af hans præstationer, jeg har været synderlig imponeret over, men det kan da være at han overrasker denne gang.

En god sci-fi film ville da afgjort være dejligt. Forøvrigt ser jeg ingen grund til at sammenligne enhver sci-fi film med Star Wars.

Wayne

måske ikke normalt de mest spændende roller - men se alligevel Født den 4. juli, Magnolia, Rain man, en vampyrs bekendelser, Eyes wide shut, Collateral,War of the worlds og Lions for Lambs - så vil du opdage at manden kan faktisk spille ret overbevisende, og andet end den helterolle vi kender beds. Men indrømmet, der er for langt mellem snapsene.

Nicolai

Det er så svært at lave en god Sci-fi film, for arven fra Star Wars er svær at løfte og man vil altid blive holdt op imod denne eminente og fantastisk epos. Der kan være noget godt i vente, men Tom Cruise svinger så meget i sine præstationer, at jeg har lidt at bygge mit håb på

Kevin

Da jeg så film som Avatar og Inception, så har jeg ikke skænket star wars en eneste tanke. det kan på ingen måde sammenlignes - de er så forskellige rent karakteristisk, at en sammenligning vil være meningsløst.

Nu kommer denne film, samt film som battleship, prometheus og Iron sky.

Igen er alle 3 sci-fi film, men vil nok falde langt udenfor en katagori, som kan sammenlignes med Star wars.

Angående Tom cruise, kan jeg kun være enig :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

5 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

5 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

5 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter