Cookie- og Privatlivspolitik
Ny episk Avengers-trailer

Ny episk Avengers-trailer

Kæmpemæssig modstander afsløret!

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Selvom filmen om The Avengers med nogle af Marvels stærkeste superhelte samlet på et hold lyder som en storladen affære, har de første trailers ikke vist det helt store episke omfang af filmen.

Det bliver der heldigvis lavet om på nu. Skurken Loki (Tom Hiddleston) har trods sin guddommelighed hele tiden virket underlegen overfor Jordens største helte, Captain America, Hulk, Black Widow, Hawkeye, Thor og Iron Man, men i den nye trailer forstår man bedre truslen.

Ikke nok med, at en ny, gigantisk fjende vises frem og der tales om Jordens undergang - de interne stridigheder i Avengers-gruppen kan meget vel blive deres største svaghed ("We're not a team, we're a time bomb") og en interessant drejning i filmen.

Men hvad synes du? Er det den rigtige vinkel, instruktør Joss Whedon har valgt til filmen?

The Avengers får premiere 26. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frederik

Episk, (af lat. epicus, af gr. epikos, af epos), vedr. digtning; fortællende.

Nu må det fandme være nok med brugen af ordet "episk" i den tro, at det betyder det samme som "epic". Det gør det ikke! :P

Men traileren er satme epic. Skal se filmen i morgen, og jeg glæder mig som ind i helvede!

Jenny

OMG!

Den S_K_A_L jeg bare se!!
De bliver nok en af dem der bliver set mere end en gang i biffen... Jeg siger jer jeg logre med halen.
...ja jeg HAR en hale oki? *G*

Jokezuser/426720

....den rigtige vinkel :)

Der er flere ting som gør at jeg glæder mig mere til The Avengers end til TDKR.

Godt nok var TDK og Inception nogle af mine ynglings film. og elsker da stort set også alle Nolan's film bortset fra Insomnia. Following, Memento og The Prestige er mesterværker imo.

Men når det er sagt har jeg en grum følelse af at TDKR kommer til at skuffe fælt. Bane's stemme, Anne hathaway som Catwoman. Ingen Heath Ledger, det virker umiddelbart som mere af det samme, den ukreative titel, igennem forskellige interviews virker det som at Nolan har tabt lidt integritet og loyalitet overfor fans(Som om successen har steget ham lidt til hovedet måske) også har den TDK at leve op til.

Jeg har endnu ikke oplevet at mine fornemmelser for film har slået fejl. Men håber virkelig jeg gør det med TDKR, da det er en film jeg har glædet mig utrolig meget til siden TDK.

The Avengers derimod har jeg en enorm god følelse af. Det er et helt nyt koncept i film verdenen. De forrige marvel film overraskede mig ret positivt. Regnede ikke med at henholdsvis Thor og Cap. America ville være special gode eller at jeg ville interessere mig for karakterene, men den fordom formåede de nu alligevel at fjerne og jeg morede mig gevaldigt. Ikke at jeg syntes de er filmiske mesterværker, men middelmådige var de bestemt ikke.

Det andet som giver mig en god følelse er en kombination af de interviews jeg har læst fra cast and crew omkring filmen, Joss Whedon's tilgang til The Avengers og hvad han har tænkt sig at fokusere på, samt hans store kærlighed og loyalitet overfor universet og karakterene og han ved hvad der fungere i en ensemble film også reaktionerne fra de folk som allerede har set den til diverse pre-screenings som kalder The Avengers den bedste superheltefilm nogensinde.

Derudover har jeg læst de første 30 min af filmen, som var scannet ind i form af en storybook på comicbookmovie. Det var ret tydeligt en dyb udforskning af karakterene samt en gennemført introduktion til plottet som dominerede det første akt. Det gav bestemt ikke følelsen af et transformers CGI helvede som trailerne lidt giver og de er jo lavet for at sælge til masserne, hvilket giver fint mening.

Er slet ikke i tvivl om at vi får leveret en gennemført og original historie med tre dimensionelle karakterer som vi kan relatere til og kommer til at holde af og med. Det var i hvert fald det indtryk jeg fik fra den før omtalte storybook.

Dog da der er mange som foretrækker realisme er jeg sikker på at TDKR vil tjene mere end Avengers alene pga den's fokus på netop dette. Den har stort set elementer alle kan lide, hvor The Avengers bliver for overnaturligt for nogle personer.

Jeg håber inderligt at den ikke skuffer og regner slet ikke med at den kommer til at slå TDK, tvivler jeg faktisk stærkt på at den gør, men lad os nu se hvordan sommeren forløber. Avengers kan også vise sig at være en kæmpe skuffelse, det må tiden jo vise.

Julie Maria

Glæder mig vildt meget til at komme ind og se den! Elsker alle heltene og at se dem kæmpe side om side er endnu bedre :D Mine forventninger til denne film er skyhøje, så håber bare at den lever op til det!

dennis

Hvorfor skal alle gøre det til en kamp imellem Avengers og Batman???

Kan vi ikke bare glæde os over 2 film af formegentlig høj klasse og underholdningsværdi.

Jeg syntes selv mest om Marvel-universet, men syntes stadigvæk at Chris Nolans Batman er uovertruffen og super-flot.

Så give it up, for et fantastisk DC/marvel år

Ting

Så the Avengers allerførste gang på Disney Channel så da jeg fik at vide de lavede en film med ægte skuespiller blev jeg sindsyg glad.
Traileren den skuffer mig hvertfald ikke mig. Fik helt gåsehud af den

Lukas

har nu set trailern omkring 50 gange, og OMFG den ser fed ud. både spider-man og batman skal virkelig og jeg gentager virkelig briliæer hvis the avengers skal blive årts superheltefilm. der er titlen i trailern er den engelske title for i UK heder den nemlig, Avenges Asembel, der er dog en ting jeg mangler i filmen, og det er Wasp og Ant/Giantman da de to var med til at grundlægge the avengers, og så er Wasp den enestte i gruppen der kan berolige hulk. men ellers den SKAL SES I BIO.

Christian

Det er sgu ikke for at være flabet, kære Lukas. Men hvis du bund seriøst tror at Avengers kommer til at nå Nolans "Dark Knight Rises" til sokkerholderne, så drømmer du helt ekstremt!... Filmen her ser SJOV ud, og det er også der det ender... Rises kommer til at losse kodylt røv på denne her omgang CGI smadder. Den vil slet slet ikke kunne følge med på nogen måde. Selv Marc Webbs nye spiderman vil garanteret slå denne her cartoon network tegnefilm af pinden, med en reel god historie og karakterer man faktisk føler noget for.

Når Nolans sidste batman film får verdenspremiere til juli, så bliver Marvels "Avengers" det som RISES vil tørre sig i røven med! Det behøves du slet slet ikke tvivle på, for det bliver 210% realiteten.

Anders

Jeg tror efterhånden vi har fundet ud af, at du er MEGA Nolan/Batman fanboy, men derfor behøves du ikke belære os andre om hvad udfaldet af filmenes kvalitet vil blive i følge dig.

"the dark knight rises" vil højst sandsynligt slå "Avengers" på box office, men umiddelbart ser Avengers traileren mere spændene ud end Batman traileren.

Hvad med at tørre røv i Bane, for han ser da rimelig lam ud!

Emiruser/774268

Det kan godt være, at The Dark Knight var en fantastisk film, men tro nu ikke, at treren bliver lige så god. Og desuden, hvis TDKR skal blive god må de anskaffe en eller anden form for "ultra sounding" hvis man skal fatte hvad ham der Bane sige

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

3 timer siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

2 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

4 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

4 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

6 dage siden

Aktive debatter