Dum, dummere og dummest

Trailer til ny komedie af Farrelly-brødrene
Udfordrende nonne-badedragt
(© 20th Century Fox)

Bobby og Peter Farrelly er kendt for deres platte, men effektive humor i film som Dum og dummere (1994), Vild med Mary (1998) og senest Alt tilladt (2011). Det lader også til at være i højsædet i deres kommende komedie 'The Three Stooges'.

Hvis titlen ringer en fjern klokke, er det, fordi der er tale om et reboot af en række populære, amerikanske film og TV-udsendelser med tre komikere.

Trioen medvirkede i deres første film helt tilbage i 1930erne, og den sidste TV-produktion blev sendt i 1970. Undervejs mødte de både Herkules og marsboere, så det er et nærmest legendarisk materiale, Farrelly-brødrene kaster sig over.

På disse kanter og i disse tider er Larry, Moe og Curly knap så legendariske. Men som traileren viser, er komikken ren falde-på-halen og inkluderer jokes om iPhones, vandprutter og kirkeklokker i hovedet. Den nye trailer er heller ikke bleg for at fokusere på Sofia Vergaras kavalergang.

Filmen handler om, at de tre Stooges skal redde deres tidligere børnehjem, mens de falder over et mordmysterium og bliver hovedroller i et reality-TV-program.

The Three Stooges får premiere den 6. september.