Cookie- og Privatlivspolitik
Bellas nye superkræfter

Bellas nye superkræfter

Første pre-teaser til 'Breaking Dawn del 2'

Stem op!
15
Stem ned!
-5
(reset)

Her får vi det aller første kig på den sidste film i Twilight-sagaen.

Den største forskel på denne film og de tidligere i serien er, hvordan vores hovedperson Bella Swan (nu Bella Cullen) har forandret sig.

I denne pre-teaser får vi en lille smagsprøve på den ny Bella og på den trailer, som ser ud til at være lige på trapperne.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2 har premiere den 15. november 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Natasha

Jeg er meget ked af at der ikke kommer mere i traileren. Men man kan på en måde sige at det ville være ærligt at afsløre for meget for tidligt, vi skal jo have noget at glæde os til. Det holder på spændingen. Jeg håber dog snart der kommer lidt mere :D

Aurorauser/482026

Tjaaa, teaseren er lidt skuffende for at være ærlig. Den "trailer" jeg også så som er lidt kort af en trailer at være det skulle næsten have været teaseren istedet. Var da lidt bedre men jeg er simpelthen alt for nysgerrig og synes de viser alt for lidt i forhold til tidligere Twilight trailere. Har dog ikke set tidligere Twilight teasere, så teaseren har jeg intet at sammenligne med men den her var skuffende/kedelig.

Clara

Det er jo meningen en teaser ikke er længere...

En teaser er lille kort sammenklip af scener, for at vække publikums appetit på filmen.
Efterfølgende sender man så en trailer ud, som er væsentlig længere, og giver publikum nogle flere detaljer fra filmen.

Forskellen på en teaser og en trailer.
Men enig - kino.dk's overskrift er lidt misvisende.

Nicolai

Jeg tager på ingen måde glæden fra nogen, men jeg forbeholder mig samtidig retten til at være kritisk overfor en film serie uden nogen form for dybde eller andet, der gør, at den er så hypet. Jeg bliver faktisk harm, når man i den grad i filmens verden forsøger at udnytte unge biografgængere ved at bruge unge pigers hang til romantiske serier, hvor de elskende går så grueligt meget igennem og får hinanden til sidst. Det er da for trist, at vi som biografgænger skal spises af med det.

Til Søren, jeg provokerer på ingen måde bevidst, men jeg har en mening om ting, der måske ikke altid er lige populær og det vil jeg da have lov til at have og det bør dette rigtig gode forum også have plads til

Hanne Dalgaard

Hvordan skal man kommentere på det.....
Vi ved Bella er blevet vampyr, dvs bl.a hun er kold samt hun løber hurtigt - ingen overraskelse....
hvis i virkelig vil vise en teaser så vis mindst 5 min samt lad være med at skrive noget i overskriften end i kan holde...
Hilsen Hanne fra Odense.

Nicolai

Nu er det heldigvis et frit forum, hvor man kan sige sin mening om ting og film, hvilket jeg udøver min ret til at gøre. Jeg er sikker på, at jeg deler mening med mange andre, der blot ikke har modet til at stå frem og skrive det, som jeg gør og det gør det ikke bedre, at der åbenbart er et meningspoliti herinde med dig i spidsen, Maria, men bare rolig jeg lader mig ikke stoppe og fortsætter i den gode sags tjeneste med at være kritisk overfor hjernedød underholdning a la Twilight. Der er jo intet nyskabende ved den historie, som den fortæller og I burde læse Shakespeare i stedet for. Han kan skrive en god historie med dybde og indhold modsat Twilight, der malker flere uskyldige teenagere for penge ved at trække den så langt, det giver jo ingen mening

Maria

Nu er jeg jo selv forholdsvis aktiv herinde, og mit "sure opstød" skal selvfølgelig ses i sammenhæng med det Søren skriver - at du mere eller mindre skyder alle film ned som du ikke er interesseret i at se, uden at kritikken er konstruktiv.

Pligt er måske et stort ord at bruge her, men jeg føler stadig at jeg er nødt til at forsvare Twilight overfor folk som kun har grimme ting at se om filmene, bare fordi det er Twilight.

Jeg har læst Romeo og Julie, og jo, Shakespeare er til enhver tid bedre end Stephenie Meyer rent forfatterskabsmæssigt, men bare fordi han har skrevet Romeo og Julie, har han ikke patent på emnet "udødelig kærlighed". Vi kvinder er ofte håbløse romantikere og Twilight bringer denne håbløse kærlighed frem i os på en ny og frisk måde, som måske kun vi kan forstå, og det er der ikke noget galt i.

Twilight bliver aldrig stor filmkunst på den måde, den er ikke (selv efter min mening, den åh-så-store Twilight elsker) Oscar-værdig for godt skuespil, eller for de tekniske priser. Men filmen er stadig god nok til at give os en god kærlighedshistorie og så skal Robert Pattinsons smukke ansigt, Taylor Lautners six-pack og Kristen Stewarts besværligheder ved bevægelse af ansigtsmuskler - der nok står for 95 % af den kritik der kommer på filmen - ikke ødelægge det for os.

Vi har kun den ene film tilbage, lad os nu få den i fred. Så skal vi håbløst romantiske mennesker nok træde i baggrunden igen, indtil den næste store kærlighedsfilm kommer. :)

The Moviemaster

Jeg er enig i dine meninger om Twilight, men som der er blevet sagt, er du utrolig negativ og passer mere eller mindre på skrivelsen af en Troll som, kun prøver at hidse folk op.

Uanset hvor meget jeg ikke kan lide Twilight og den skade filmene og de fanatiske fans har skade kulturen. Så er det på ingen måde acceptabelt at chikanere. Kritisk er i orden, men Chikane er ikke.

SSuser/10172

Det er naturligvis i orden at være kritisk, og nogle gange kan det også være ok at sable noget ned - bare for at gøre det.

Din måde at gebærde dig på, minder dog mere og mere om deciderede angreb for provokationens skyld, og du gør det igen og igen på næsten alle nyheder, hvor emnet ikke interesserer dig. Spørgsmålet er hvorfor? Enhver kan være kritisk, hvis det overhovedet ikke forudsætter konstruktiv kritik, en pointe eller evne til at acceptere at alle har forskellige interesser.

Så ja, kino.dk er et frit forum men ikke for enhver pris. Er man her kun for at tage glæden fra andre, forbeholder vi os retten til at slette dine indlæg eller fjerne muligheden for at skrive dem fra din profil.

Hilsen Søren - kino.dk

Nadineuser/13852

siger en person som har City Of Angels som billede. En smule kliche. Siger ikke der er noget galt med den film men det er ikke den samme form for dybte. Men du har ikke forstået den dybte der ligger i Twilight. En af grundene du ikke håbløs romantisk pige. Dette er ikke Shakespeare, men du kan hellere ikke være 13 og forstå Shakespeare. Shakespeares form for kærlighed er at en helt anden verden. Mit argument... har aldrig oplevet en kvinde midt 40'erne blive ny forelsket over læse Shakespeare, som desuden oftest er tragedie. Har jeg dog oplevet med Twillight som dog er tragisk men langt fra denne samme form da Bella som du nok ved, til sin vis får helten hvis ikke dem begge. Hvorfor ikke forslå Jane Austen nu hvor du er i gang. Selvom det er endnu en form for tragedie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

18 timer siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

1 dag siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

1 dag siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

3 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

6 dage siden

Aktive debatter