Cookie- og Privatlivspolitik
Prometheus-myten if. Guy Pearce

Prometheus-myten if. Guy Pearce

Viralt klip fra Ridley Scotts science fiction-film

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Nedenstående klip vil ikke være med i selve filmen men forklarer alligevel grundlaget for plottet i 'Prometheus', hvor noget går grueligt galt.

Selvsikkerheden hos skaberen af Weyland Corp. (spillet af Guy Pearce) har da også alle de klassiske træk ved overmod og hybris, og som sådan er alt, som det skal være i en science fiction-film, hvor mennesket ser sig selv som guder.

I selve filmen kommer Peter Weyland formentlig til at betale prisen for sit hovmod. Hvordan og hvorledes afsløres i slutningen af maj, hvor Prometheus får premiere.

Klippet er i øvrigt instrueret af Ridley Scotts søn, Luke.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrik Holmeuser/299343

Kan det ikke tænkes, at Charles stadig skal betragtes som en af grundlæggerne, og at Peter er en efterkommer til Charles, der nu er i spidsen for firmaet.

På den måde kan man stadig holde fast i, at Charles døde i vores tid og "genopstår" som androide i Alien filmene, der foregår i fremtiden.

Jeg synes at have hørt, at Prometheus skulle være to film. Er der nogen, som kan be-/afkræfte dette?

Jeff

Guy Peirce in top form. With such a good cast and Ridley Scott at the helm in the Alien universe (the proper one, not AVP), this could be pretty damn good.

Lehrmannuser/477461

Ja, det er så sandelig rart, men igen så er AVP-filmene også hvad man gør dem til. Forstået at de ikke er en del af noget Alien eller Predator-franchise, blot en dårlig pengemaskine.

Kan du præcisere følgende:

"I den første AVP hedder den ene af grundlæggerne af Firmaet Charles Bishop Weyland, den mand som også spiller androiden Bishop i den første Alien. Det mærkelige er, at han dør, altså i vores nutid, men alligevel dukker op sidst i Alien 3."

Hvem dukker op i Alien 3? Bishop er androiden fra Aliens og Alien 3, spillet af Lance Henriksen. Han har ganske rigtigt en rolle i begge AVP-film, men skal lige forstå det med tidsaspektet korrekt?

Jacob

Altså, AVP-filmene foregår i nutiden mens Alien-filmene foregår i fremtiden.

Som sagt dukker Bishop op i både Alien 1, og Alien 3. Men i Alien 3 er han da et menneske af kød og blod, ikke en androide. Han får et ordentlig slag i hovedet, hvor han rasende udbryder han ikke er en androide. Eller også er der noget jeg bare har misforstået. Eller måske han bare en klon, he he.

Lehrmannuser/477461

Bishop er med i Aliens (Alien 2) og Alien 3.I Alien 3 er han både en smadret androide, og til sidst en nyopdateret androide.

Jeff

The Bishop at the end of Alien 3 claims to be human (the creator of the Bishop android) and there's nothing to prove otherwise as far as I remember.

Jacob

Selvom klippet her ikke er med i den endelig film ser det vældig spændende ud.

Dog må det betyde, at de to AVP-film, hvad enten man kan lide dem eller ej, endegyldig er skudt i sænk.

I den første AVP hedder den ene af grundlæggerne af Firmaet Charles Bishop Weyland, den mand som også spiller androiden Bishop i den første Alien. Det mærkelige er, at han dør, altså i vores nutid, men alligevel dukker op sidst i Alien 3.

I AVP: Requiem møder vi den anden grundlægger, asiatiske Yutani, som får fat i Predator teknologi hvilket giver Firmaet et kæmpe forspring.

Alt dette kan man vel nu smide i skraldespanden. Nu har Bishop tilmed tilmed skiftet navn fra Charles til Peter.

Gad vide om Yutani også bliver præsenteret, men mener vist der kom en 2'er.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

19 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

20 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter