Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til ny Wes Anderson-film

Trailer til ny Wes Anderson-film

Bruce Willis, Bill Murray og Edward Norton i komedien 'Moonrise Kingdom'

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren af skæve, originale komedier som The Royal Tenenbaums (2001) og Life Aquatic (2004), Wes Anderson, er tilbage med en ny film.

Denne gang har han fået store stjerner som Bruce Willis, Edward Norton, Tilda Swinton, Harvey Keitel og Frances McDormand med i sin film 'Moonrise Kingdom'. Suppleret af Anderson-favoritterne Bill Murray og Jason Schwartzman, selvfølgelig.

Hovedrollerne i komedien spilles dog af Jared Gilman og Kara Hayward som to 12-årige, der forelsker sig og sammen løber væk ind i vildmarken.

Mens en voldsom storm nærmer sig, forsøger forskellige statslige autoriteter at finde dem. Det ellers fredelige øsamfund ved New Englands kyst står nu over for at blive vendt op og ned.

Lige nu er 'Moonrise Kingdom' ikke planlagt til at få dansk biografpremiere. Burde den være det?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Er ikke den store fan af Wes Anderson; som jeg tror man enten elsker eller hader.

Camilla Edelbo Kold

Lige da jeg så billedet af Bruce, tænkte jeg... Det er sgu da ham der spiller DOC i den gamle serie LOVE BOAT... Tror det er noget med brillerne...
Om filmen skal vises... Ja da. Hvorfor ikke holde en særforestilling for den. Den behøver nok ikke køre i ugevis, men bare en gang så vi ser filmen hvor det er bedst.
Det burde man gøre ved flere film...

DB5 aka Ditte Brøns

Ser godt ud..... er bare bange for at netop den type film ikke får et ben til Danmark...... den skal kunne tjene sig ind på at blive vist og hvis den ikke klarer sig godt i USA, så er sandsynligheden for at den bliver vist her lig nul..... men håber da at den bliver vist alligevel.....

Jeff

I will never get tired of Wes Anderson’s weird, querky, stylized movies. They are brilliantly funny. This looks to be no less so and with this cast, how can it go wrong. This movie has to come to Denmark. Not that I wouldn’t get to see it otherwise, but I think everyone should be able to Wes Anderson’s movies.

The Moviemaster

jeg forslår at Kino.dk afholder en testvisning rundt i landet for at se om den falder i god jord.

Jeg er i hvertfald solgt! :D

Carsten

Håber den kommer i danske biografer, den ser jo så sjov ud!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.