Cookie- og Privatlivspolitik
Tim Burton-film med Robert Downey Jr.?

Tim Burton-film med Robert Downey Jr.?

De to populære herrer overvejer Pinocchio-film

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Tim Burton, Robert Downey Jr. og et vaskeægte Disney-eventyr lyder umiddelbart som en vindende film-cocktail.

Warner Bros. må have tænkt det samme, for de forhandler lige nu om at få den eventyrlige instruktør ombord på en ny film om trædrengen Pinocchio og hans skaber Gepetto.

Fokus i denne film skal ligge på Gepetto, der brændende ønsker sig et barn og derfor laver en levende trædukke som erstatning. Downey Jr. er eftersigende interesseret i at spille Gepetto, og manuskriptet skulle være så solidt, at Warner anser projektet som et af deres mest lovende for fremtiden. 

’Pinocchio’ er oprindeligt en italiensk børnebog fra 1880 af Carlo Collodi, men kendes af de fleste fra Disneys populære tegnefilm fra 1940.

Burtons egen Edward Scisssorhands (1990) indeholdt allerede paraleller til Pinocchio-myten, men havde instruktørens vante hovedrolleindehaver, Johnny Depp, i hovedrollen. Om Pinocchio-filmen får plads til Depp må tiden vise.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeleneColor

Håber at filmen bliver til noget.. Mest af alt håber jeg, at Robert Downey Jr får rollen.. Ikke for noget Depp. Elsker skam osse dig meget. Men det vil jo være fantastisk at se Robert & Tim, arbejde sammen om denne her film!
Robert Downey Jr er min favorit skuespiller & Tim Burton er min favorit instruktør! Så det ville være fedt, at skulle se hvad de kan levere!:)

- Glæder mig spændt til at høre mere om projeket!:-)

Christina Tofteskov

Tim Burton er genial - ingen tvivl om det! Downey Jr. har jeg egentlig ikke set ret mange film med. Men jeg kunne rigtig godt lide ham i filmen om Chaplin.

Jeg havde godt nok gerne set et andet filmselskab end Disney, men det bliver sikkert en fantastisk film alligevel. Det er jo Tim Burton ;o)

Lærke Louise Pippin Petersen

En film af Tim Burton, med Robert Downey Jr. i den - så kan den vist ikke blive meget bedre. Håber helt sikkert at filmen ser lyset og kommer til live! :) Den skal jeg helt klart se, hvis den kommer! :)

Line FS

Lyder virkelig interessant!! Glæder mig til at høre mere. Tim Burton er altid vidunderlig. Og med Robert Downey Jr? Woa, kan da kun blive godt!!

Charlotteuser/169546

det lyder meget spænende.. det er i hvert fald to drenge der kan sit arbejde :b

satisfythecrave

Lyder interessant, men mon ikke Tim Burton nok skal finde plads til Johnny Depp også?

Maria

Jeg tror det kan blive et fremragende samarbejde de to imellem. Robert Downey Jr. har en lidt skæv profil på samme måde som Johnny Depp, så jeg tror sagtens det vil kunne gå!

Og så vil jeg da også gerne se en mørk version af Pinocchio. Jeg kan lige forestille mig hvor vanvittig/gal/skør/besat rollen som Gepetto kan blive hvis Downey Jr. skal spille ham.

Nicolai

Det lyder som en cocktail, der kan blive en af de bedste, hvis den bliver mikset rigtigt

Camilla Edelbo Kold

Det kunne være en herlig film at se, og herligt med en ny hovedrolle indehaver. Johnny er god og ved lige hvordan Tim Burton vil have det. Jeg er sikker på at Robert vil kunne gøre det lige så godt !!!
Camilla

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

1 dag siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

1 dag siden
Daniel Bentien

Jeg fik aldrig kvitteret for din og Waynes meget nyttige feedback på vores streamingguide. Mange tak for det.

2 dage siden
Wayne

Det er ikke stort - men sjovt.

3 dage siden
Wayne

Det ligger tæt blandt de to Spiderman film, for mit vedkommende.

3 dage siden

Aktive debatter