Preview 2012 - Gysere

Ekscorcisme, overnaturlige fænomener, gengangere og fortsættelser
Billede

Denne gang handler vores preview om årets gysere!

I 2012 kommer der mindst 10 af slagsen i de danske biografer, som forhåbentlig formår at skræmme publikum fra vid og sans i mørket.

Klik på titlen for at læse mere om filmene.

The Woman in Black
Det legendariske gyser-produktionsselskab Hammer har produceret filmen om en ung advokat (Daniel Radcliffe), der rejser til et afsidesliggende hus for at ordne en afdød klients papirer. Han opdager dog hurtigt, at huset hjemsøges af en sørgende kvinde i sort...

The Cabin in the Woods
"I can get you there, getting back thats your concern..." fortæller ejeren af den lokale tankstation, og med den besked tager fem venner ud til en øde hytte i en mørk skov - og noget går galt.

The Devil Inside
En mor ringer til politiet og tilstår at have dræbt tre personer. 20 år senere forsøger hendes datter at finde frem til sandheden og afgøre hvorvidt hendes mor er sindssyg eller besat af en dæmon.

The Possession
En ung pige køber en antik boks, der viser sig at indeholde en ældgammel og naturligvis ondsindet ånd. Pgens fraskilte forældre må nu prøve at ophæve forbandelsen. Danske Ole Bornedal (Nattevagten) står bag denne internationale gyser.

Eddie
Gyser-komedie med Thure Lindhardt i hovedrollen som den fallerede kunstmaler Lars, der får job på en kunstskole. Her møder han eleven Eddie, der går i søvne, og ikke mindst dræber både mennesker og dyr undervejs.

Paranornal Activity 4
Gyser-serien er tilbage med den fjerde film i rækken, hvor de overnaturlige og uforklarelige aktiviteter fortsætter.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Præsident Lincolns mor dræbes af et overnaturligt væsen, og i vrede over tabet begynder præsidenten en intens jagt på vampyrer.

Resident Evil 5
En dødelig virus spreder sig hastigt, og forvandler den globale befolkning til horder af kødædende udøde. Milla Jovovich er tilbage som den zombie-dræbende Alice på jagt efter de (u)ansvarlige.

Dark Shadows
Tim Burtons nyeste film følger vampyren Barnabas Collin (Johnny Depp), der efter to århundreder i graven vender tilbage til en meget forandret verden i 1972 fyldt med mørke hemmeligheder.

Texas Chainsaw Massacre 3D
En ung kvinde opdager, at hun er i familie med motorsavs-dræberen Leatherface.