Cookie- og Privatlivspolitik
Preview 2012 - Gysere

Preview 2012 - Gysere

Ekscorcisme, overnaturlige fænomener, gengangere og fortsættelser

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Denne gang handler vores preview om årets gysere!

I 2012 kommer der mindst 10 af slagsen i de danske biografer, som forhåbentlig formår at skræmme publikum fra vid og sans i mørket.

Klik på titlen for at læse mere om filmene.

The Woman in Black
Det legendariske gyser-produktionsselskab Hammer har produceret filmen om en ung advokat (Daniel Radcliffe), der rejser til et afsidesliggende hus for at ordne en afdød klients papirer. Han opdager dog hurtigt, at huset hjemsøges af en sørgende kvinde i sort...

The Cabin in the Woods
"I can get you there, getting back thats your concern..." fortæller ejeren af den lokale tankstation, og med den besked tager fem venner ud til en øde hytte i en mørk skov - og noget går galt.

The Devil Inside
En mor ringer til politiet og tilstår at have dræbt tre personer. 20 år senere forsøger hendes datter at finde frem til sandheden og afgøre hvorvidt hendes mor er sindssyg eller besat af en dæmon.

The Possession
En ung pige køber en antik boks, der viser sig at indeholde en ældgammel og naturligvis ondsindet ånd. Pgens fraskilte forældre må nu prøve at ophæve forbandelsen. Danske Ole Bornedal (Nattevagten) står bag denne internationale gyser.

Eddie
Gyser-komedie med Thure Lindhardt i hovedrollen som den fallerede kunstmaler Lars, der får job på en kunstskole. Her møder han eleven Eddie, der går i søvne, og ikke mindst dræber både mennesker og dyr undervejs.

Paranornal Activity 4
Gyser-serien er tilbage med den fjerde film i rækken, hvor de overnaturlige og uforklarelige aktiviteter fortsætter.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Præsident Lincolns mor dræbes af et overnaturligt væsen, og i vrede over tabet begynder præsidenten en intens jagt på vampyrer.

Resident Evil 5
En dødelig virus spreder sig hastigt, og forvandler den globale befolkning til horder af kødædende udøde. Milla Jovovich er tilbage som den zombie-dræbende Alice på jagt efter de (u)ansvarlige.

Dark Shadows
Tim Burtons nyeste film følger vampyren Barnabas Collin (Johnny Depp), der efter to århundreder i graven vender tilbage til en meget forandret verden i 1972 fyldt med mørke hemmeligheder.

Texas Chainsaw Massacre 3D
En ung kvinde opdager, at hun er i familie med motorsavs-dræberen Leatherface.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Joker

The Woman in Black
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Resident Evil 5
Dark Shadows

:)

The Other Account

Det er titlerne på de eneste 2 gyser film som faktisk interresere mig. Er ikke meget til de andre. Grunden til at jeg har valgt Paranormal Activity 4, er at jeg har set de 3 første, og forstår meget godt handlingen (også selvom at anden film skulle forgå før første, og tredje før anden og første). Jeg glæder mig helt vildt til at skrige og være vågen om natten indtil det bliver morgen. Elsker hvordan filmene er blevet filmatiseret og tredje film var så god at jeg bare ikke kan se uden om fjerde.
Grunden til jeg har valgt The Woman in Black, er ikke på grund af at Harry Potter er med iden. Nej, det er fordi at traileren bare ser så skræmmende og uffateligt spændende ud at den også bare er en must see gyser film på min liste over de gyser film jeg ser frem til i dette år.
Godt nyt filmår til jer alle. Håber at man også for nogle gode skrig denne gang :)

Christian

Hvorfor er der aldrig lavet en stor-films gyser, hvor man satte en fantastisk instruktør på ???

Overvej (eksempelvis) en 3 timers lang og dyr storfilms produktion af Stephen King's "IT" (på dansk "Det Onde"), og så sæt en instruktør som Christopher Nolan på den. Siger ikke at den behøves koste 150 millioner, men for fanden, tænk nu anderledes Hollywood! Det kunne være mega interessant at se hvilket psykologisk spind en sådan instruktør ville give den film (det sker aldrig, I know).

Gyser genren er for det meste elendig, og fordi det er GYS, så bliver det ikke taget seriøst. Men det er en "Umalket resource", hvis man kiggede på genren fra en ny vinkel og gav den mere betænksomhed og respekt. Fatter ikke at ovenstående ikke er hændt endnu, nogensinde. Det kunne blive stort og kunne markedsføres helt fantastisk... But that's just me.

Rasmus

Du har helt ret Christian. Det kunne være fedt at sætte en af de større instruktører på en gyser film, er helt sikker på at det ville blive en succes, selvfølgelig afhængig af instruktøren.

Spielberg gjorde det jo med Poltergeist, ved godt det måske ikke er en rigtig gyser film, men den er nu alligevel lidt uhyggelig og en rigtig godt film.
Så er der selvfølgelig også John Carpenter som har lavet fantastiske gysere som The Thing, Christine og Halloween.

freddyuser/1021925

Spielberg er kun producer på Poltergeist ikke instruktør (selvom han har ry for at blande sig meget i sine produktioner)

Det var Motorsavsmassakrens (1974) Tobe Hooper der er instruktør.

Christian

Det er sjovt nok det nærmeste man kommer en "storfilms-gyser" :-) Men Jo, Poltergeist er da helt sikkert en gyser. Og trods sine 32 fucking år, som den har på bagen, så er den stadig så meget federe end de fleste andre gysere som laves idag. Det er en meget størrere og mere stilet film.

Sebastian

Men er nu sket, bare ikke i nyere tid... - The Shining (Ondskabens Hotel) af Stanley Kubrick.
Men er da haelt enig..

Christian

Enig Sebastian. Det er en fed stemningsfyldt og klassisk gyser. Og Nicholson bliver man aldrig træt af! :-) Men det er stadig ikke ligefrem en storfilm.

Jeannie

Der var kun to der tiltalte mig på listen:
The Woman in Black og Dark Shadows.. Dem vil jeg se frem til!

Nicolai

Der er kun en film, der kan vække min kritiske filmsmag og det må uden tvivl være Dark Shadows. De andre film er enten en dårlig fortsættelse af en serie, hvor der allerede er lavet alt for mange film eller en uoriginal idé, der låner lidt hist og pist fra andre film.

Hvad er der blevet af Chuckie?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

8 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter