Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til Harry Potter-gyser

Ny trailer til Harry Potter-gyser

Spøgelser hjemsøger Daniel Radcliffe

Stem op!
12
Stem ned!
-2
(reset)

Gyseren 'The Woman in Black' bliver første film efter Harry Potter-serien for Daniel Radcliffe, der dermed skal forsøge at sælge biografbilletter på sit navn alene - altså uden for den populære franchise.

Denne tredje trailer tegner dog godt for 'The Woman in Black', som ser ud til at byde på den rette kombination af stemning og spøgelseseffekter.

I filmen spiller han en advokat, der skal ordne en afdød klients papirer. Det fører ham til et stort, hjemsøgt hus i en afsidesliggende by.

The Woman in Black får premiere den 9. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Susan B

Ser god ud, meeen skal ikke se den i bio, hader gysere og skal de ses bliver det hjemme med dynen trukket op over øjene eller muligheden for det.

©️ 202X - KWPN 666 RPC - ON THE GO

yeap ... ser ligeså frem til denne film

Jedi Princeuser/893895

Lige min slags gyser! Det ser meget lovende: forhåbeligt lever den op til forventninger og bliver så god som The Others for eksempel. Glæder mig :)

Anonymuser/0

Ser ud til at den klassiske gyser er tilbage: Spooky, engelske godser, tåge, besat legetøj, knirkende døre, uhyggelige børn, den vrede hob osv.. Tegner lovende og DR ser tilpads martret ud til at være overbevisende.

Eric Poulsen

Endelig efterforkser Potter en X File :P

Soejbjerg

Nu er jeg godt nok ikke den helt store gyser fan, er lidt pivet på det område, men traileren virker helt vildt fed. Og fordi Radcliffe er med, så tror jeg nu nok jeg vil prøve at tage mig sammen og se den. Kommer så meget til at skrige som en lille tøs :b

Ann-Britt

gør som jeg, og vent til filmen udkommer som dvd.
Så kan man selv vælge lyd til eller fra.
For ingen gyser virker helt så slemme, hvis der ikke er lyd med
(jeg kan nu personligt godt hoppe en halv meter, bare ved chock effekten, selv uden lyd! ;o)

Anna user/958834

Den ser fantastisk god ud, og lovende trailer. Men tror ikke jeg tør se den >.<

Tullemor76

Jeg har store forventninger til denne film og er sikker på at Daniel Radcliffe nok skal kunne bevise , at han kan andet end Harry Potter. Han ligner stadig sig selv selv - men har fået et mere kantet og voksent ansigt, så han ser mere "gammel" ud. Jeg krydser fingre for ham.

Atrice

Jeg glæder mig rigtig meget til denne film, den ser rigtig god ud og glæder mig til at se Daniel Radcliffe i noget andet...

hvorfor jeg også vil komme med lidt kritik til artiklen - eller nærmere overskriften "Ny trailer til Harry Potter-gyser"... det er jo IKKE en "Harry Potter-gyser", det er en gyser som intet overhovedet har at gøre med Harry Potter udover at Daniel Radcliffe er med.

Jeg er sikker på han også ville foretrække at filmen blev promoveret som sig selv, og ikke som noget Harry Potter agtigt, for det er den jo ikke?

Harry Potter er slut, lad os og skuespillerne komme videre så de ikke ender med at "sidde fast" i de gamle roller. Det er så synd når det sker... ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.