Cookie- og Privatlivspolitik
'The Muppets' får ikke dansk biografpremiere

'The Muppets' får ikke dansk biografpremiere

Kermit og Co. styrer uden om Danmark

Stem op!
1
Stem ned!
-13
(reset)

Den seneste film om Muppets, der havde amerikansk premiere sidste år, kommer ikke i de danske biografer.

Historien handler om tre Muppet-fans, der vil hjælpe de skøre dukkers teater fra en ond rigmands oliegravninger.

The Muppets har ellers indspillet 87 mio. dollars i USA, men rundt om i verden er det kun blevet til 15 mio. oveni hatten. Det er nok denne begrænsede, udenlandske interesse, der har afholdt Disney Pictures fra at distribuere familiekomedien i Danmark.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
FanningForeveruser/8587

Så leder man som en hektisk rundt på siden efter billetsalget til den her film, og forstår ikke hvorfor den er på listen, for at støde på den her sure nyhed.... *TOTAL SKUFFET*

Hvorfor tør de ikke give den en chance i Danmark bare fordi den ikke har tjent kassen i andre lande? Det er jo absurd! Jeg havde glædet mig utrolig meget, især efter dens gode anmeldelser. Har aldrig set en Muppet film i biografen, og jeg så virkelige det her som min store chance for at prøve det, og så AFLYSER de den?!!!

Tilgiver dem ALDRIG!

Kennuser/427417

Ud fra de mange negative kommentarer på denne nyhed, kom jeg til at tænke på, om det kan lade sig gøre at få Disney-koncernen til at ændre mening, hvis man fx fik lavet en underskriftsindsamling? Der er ikke mange film jeg har glædet mig så meget til, som denne, så er mildest talt dybt frustreret over denne sørgelige meddelelse!

khadwar_neang_666

hey ... hello ... hvad skete der lige der ???

kan nogle sige mig omkring dette ... hvorfor ... hvordan ... hvorledes ???

snøft snøft snøft ... så lige muppets må du være savnet ... snøft snøft snøft ...

Camillauser/927927

Det' simpelthen ik' fair. Det den første store muppet film i uendelige tider og så bare fordi den ik lever op til Disney's forventinger, så vælger de at ik vise den i biffen!!
Jeg tror jeg taler på alle danske muppet fans vegne når jeg siger: Det noget lort!!!

Natasha

Undskyld min overskrift, men det kan ikke være rigtigt at den bliver aflyst i Danmark, jeg er så skuffet, havde glædet mig så meget, da jeg er en kæmpe Muppets fan!! Den har jo fået ekstremt gode anmeldelser og har endda set den på USA'S top 10, så den kan da ikke være så upopulær http://www.imdb.com/title/tt1204342/ . JEG KLAGER!!!!!! Undskylder for min negativitet!

MikkelHJuser/610689

Jeg havde virkelig set frem til at se den i biografen med min nevø.

Så må jeg jo vente, til den kommer på DVD, med at se, om det virkelig er et stykke venstreorienteret propaganda frembragt af Hollywoods røde lejesvende. :-)

Pytteuser/742506

Jeg er sikker på at den ville være blevet et hit i Danmark. Jeg havde glædet mig usandsynlig meget. Jeg må så nøjes med min Muppet-boks. Er der nogen der ved hvornår den udkommer på DVD?

#1 Twifan

Ej, hvor trist! :( Jeg havde glædet mig til den film! The Muppets er så hyggelige!

SigneHansen

Men.. Men.. Men..
Jason Segel's søde ansigt (og the muppets......) burde fandeme (sorry) vises i de danske biografer :(

fie meyer

Undskyld Mit Sprog: SÅDAN NOGET LORT!!!!!

Nu havde jeg fandme Glædet mig, og Pga Udenlandsk interesse, Prøv at vise den Her i Danmark, Ellers må vi Købe den, Er der nogen der ved hvornår den kommer på Dvd her i danmark?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

8 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden