Cookie- og Privatlivspolitik
Jim Carrey igen almægtig?

Jim Carrey igen almægtig?

En tredje Bruce den Almægtige-film måske på vej

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Universal planlægger en fortsættelse til deres 2003-hit Bruce den Almægtige, der havde Jim Carrey i hovedrollen som den tilsyneladende helt almindelige fyr Bruce, som får guddommelige kræfter.

Filmselskabet vil have Jim Carrey tilbage, efter Steve Carell ikke formåede at levere en ordentlig efterfølger med den udskældte Du almægtige, Evan (2007).

Yes Man-forfatterne Jerrad Paul og Andrew Mogel er blevet hyret til at skrive manuskriptet, mens det er usandsynligt at instruktøren af de to første film, Tom Shadyac, gentager sin rolle i projektet.

Alt er på nuværende tidspunkt i sin allerspædeste begyndelse, og siden Jim Carrey ikke har medvirket i en efterfølger siden Ace Ventura: Når naturen kalder i 1995, kan det blive svært for Universal at lokke ham tilbage i Bruce-rollen igen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nannauser/929231

helt vild med Bruce den almægtige, men syntes ikke ligeså godt om 2'eren... Egentlig syntes jeg bare de burde stoppe masseproduktseringen og finde på et nyt plot, men ærlig talt, Yes Man var god, og måske kan de på en eller anden måde få serien op igen... Jeg vil nok se den, men muligvis ikke i biografen! :D

Kathrine

Synes bare de skal lade være med at lave en til. Bruce Almighty er en god og sjov film, lade den blive der.

Maria

Jeg kan egentlig godt forstå at Jim Carrey ikke gør sig i efterfølgere, plottet i dem er sjældent godt nok til at bære en hel film.

Jeg synes bare de skulle have ladet det forblive ved "Bruce den Almægtige". "Du almægtige, Evan" var ikke særlig vellykket, så hvorfor skulle en 3'er kunne gør det bedre?

Men hvis Jim Carrey vælger at påtage sig rollen som Bruce igen og traileren viser sig at være sjov, kan det da godt være jeg vil se filmen. Jim Carrey er helt klart en af mine yndlings komikerskuespillere. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

1 dag siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

1 dag siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

2 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

3 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

4 dage siden

Aktive debatter