Cookie- og Privatlivspolitik
Se den nye Batman-trailer!

Se den nye Batman-trailer!

130 sekunder i selskab med 'The Dark Knight Rises'

Stem op!
36
Stem ned!
-1
(reset)

Warner Bros. har netop udgivet den første egentlige trailer til The Dark Knight Rises.

Traileren kan ses nedenfor, og den byder bl.a. på amerikansk fodbold og skurken Bane.

God fornøjelse - og fortæl hvad du synes om traileren i kommentarfeltet.

Christopher Nolans tredje og sidste Batman-film får premiere den 26. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

1:
For første gang i nogen af Nolans bat-film, kommer der en seriøs FYSISK trussel på færre, som vil give flagermusen kamp til OVER_stregen, & trampe ham ned! Tør ikke gætte på hvordan det præcis vil udfolde sig i filmen, men i bladene brækker Bane bokstaveligt talt ryggen på Batman! For første gang vil Vi se Bats komme op imod en karakter, som giver oplagt mulighed for en suuuuper blæret, intens og skræmmende show-down, mellem helt og skurk. Det bliver uden tvivl i en mega episk finale! Og jeg vil godt, på forhånd, understrege E.P.I.S.K!

At se Batman og Bane "rumble" ved højlys dag, i downtown Gotham, mens hele byen er i optøjer og folk omkring dem voldsmadrer hinanden, alt imens sneen langsomt falder ned, bliver et smukt visuelt syn! Det er bare ikke set før. Tror det bliver ligeså smukt, som det bliver FEDT! Wally Pfisters cinematografi vil skinne igennem - I have no doubt!

2:
Er der noget som kritikerne har omtalt mht. Nolans tidligere værker, så er det den at de altid føler sig efterladt med en lidt kold fornemmelse. Altså, De føler lidt at der mangler en form for "varme" og følelsesmæssig imprint i Nolans ellers geniale film. Det kan jeg faktisk godt give anmelderne lidt ret i. Trods at Dark Knight efterlod mig både følelsesmæssigt berørt, samt udmattet (på den bedste måde!), så kunne man stadig godt have savnet noget "varme", som disse anmeldere hentyder til.

Nolan har selv udtalt at trods RISES bliver den absolut største af dem alle, produktionsmæssigt & storhedsmæssigt, så vil denne enorme film stadig cirkulere omkring nogle meget ømme og personlige emner. Historien vil hovedsageligt værne omkring Bruce Wayne og hvem han virkelig er. Ligeledes vil der være fokus på hans forhold til sin afdøde far og mor. For ikke at snakke om hans "far & Søn" forhold, til den kærlige og støttende butler, Alfred. Det er også blevet nævnt at Bruce vil opdage noget meget overraskende omkring sig selv, i slutningen af denne trilogi.

Pointen er at jeg tror, blandt andet, RISES vil overraske på det FØLELSESMÆSSIGE område, som netop er det der har været manglet i alle hans tidligere værker (hvis noget). Er jævnt sikker på at Nolan sigter lige efter struben denne gang. Han stræber efter at fremkalde tårer hos sit publikum :-( Tror hele filmen bliver en meget følelsesladet rejse. Den "varme" som måske har manglet, vil komme tilbage med torden i denne sidste bat film. Ligesom med Dark Knight, vil Rises eskalere som filmen skrider frem, & når man ikke føler man kan "klare mere", så eskalerer den igen!!! Det er seriøst hva' jeg tror.

GLÆÆÆDER MIG!

Anonymuser/0

Tror ikke det bliver meget større. Traileren, og den 6-minutter lange åbningsscene har på ingen måde mindsket mine skyhøje håb for den her film. Nolan is the man! Bane virker lige som jeg havde håbet, uhyggelig og bad-ass på samme tid. Glæder mig til at se hvad Anne Hathaway disker op med, hvilken betydning Gordon-Levitt og Cottilard's karakterer har for plottet og endnu
mere til at se hvordan triologien bliver afsluttet. TDKR og The Hobbit, det bliver sgu ikke meget større for en Batman/LOTR fan-girl som mig <3

a@babo

Det bliver ikke ret meget større for mit vedkommende. Nolan hører absolut til toppen hos mig. Traileren er übercool.

JegELSKERFilm

Take me to the Batcave right now! Batman is back to kick ass!

Det kan ikke blive sommer hurtigt nok!

Men jeg slår ventetiden ihjel med det fremragende Batman spil Batman Arkham City! So let´s fight for justice my friends!

God Jul og Godt Nytår Batman fans! ;-)

Simon

Tror uden tvivl at THE DARK KNIGHT RISES bliver den bedste i Nolans trilogi.

Hvorfor?
For det første fordi Nolan selv udtalte, at han ikke ville lave den 3. film, hvis ikke han kunne overgå de to foregående. Han valgte så at instruere og skrive den alligevel, da han tydeligvis kunne komme på noget endnu bedre.

Det sagt, så ser det endelig ud til, at Batman får kamp til stregen, mod Bane!

Kan slet ikke beskrive hvor spændt jeg er på at se Bane optræde i denne film i skikkelse af en overpumped og monsterlignende Tom Hardy, som, efter min mening, er en af de bedste skuespillere man kan få fat i i øjeblikket, med præstationer som den i BRONSON og WARRIOR.

Derudover er jeg ikke den mindste smule i tvivl om, at Nolan giver os en ordentlig afslutning, som vil bringe hele trilogien og Batmans historie op i en højere enhed.

"When Gotham has been burned to ashes, you have my permission to die." - Bane

Drummer

Det er ikke originale ord jeg kommer med : Det bliver SÅ fedt... Glæder mig som et lille barn !

Filmaticuser/847204

I know that the closest we get to IMAX is the Planetarium, but as far as I know, they don't do feature films. Somebody should really convince them to do just a few showings!

Christian

I have no idea if The Planetarium is equipped to show IMAX feature films. Don't really know what it'll take, OR if it's even possible to UPdate the damn thing to show real movies in the true Imax format? But Denmark really ought to have an Imax theater showing motion pictures! What I wouldn't have given to see Avatar in IMAX-3D! It had to be absolutely insane!

Jeff

I am now officially as excited as a very excitable man who was already very excited and has just seen poked with a stick of excitement! This is going to be epic!
Friday 23rd December 15:45, I’ll be at the BFI IMAX on the South Bank to see the prologue. I’m counting the hours. I might even stay to watch Mission Impossible…

Filmaticuser/847204

Friends have told me that the Dubai sequence is mind-blowing in IMAX. Lucky basterds!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

3 dage siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

3 dage siden
Daniel Bentien

Jeg fik aldrig kvitteret for din og Waynes meget nyttige feedback på vores streamingguide. Mange tak for det.

4 dage siden
Wayne

Det er ikke stort - men sjovt.

5 dage siden
Wayne

Det ligger tæt blandt de to Spiderman film, for mit vedkommende.

5 dage siden

Aktive debatter