Cookie- og Privatlivspolitik
Nye The Avengers-billeder

Nye The Avengers-billeder

Og en russisk trailer for de særligt interesserede

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Russerne har fået lov til at se lidt nyt fra næste års superheltefilm 'The Avengers', før alle os andre. I en ny trailer for filmen er der scener, som ikke er med i den oprindelige amerikanske.

De er blevet suppleret af en række nye billeder fra filmen, der nu kan ses her sammen med den russiske trailer, og hvem har ikke ønsket at høre Robert Downey Jr. tale russisk...?

Filmen handler om gruppen af superhelte, som må stoppe den onde gud Loki (Tom Hiddleston).

The Avengers får premiere den 26. april 2012.

The Avengers

The Avengers

The Avengers

The Avengers

<a href="http://video.ru.msn.com/?mkt=ru-ru&amp;vid=0bc0d65f-99c7-44a2-825e-d914178c7cce&amp;from=RURU_msnvideo_embedd&amp;src=FLPl:embed::uuids" target="_new" title="Мстители">Видео: Мстители</a>
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Filmaticuser/847204

Trent Reznor styrer på alle sprog!

Nu er det Joss Whedon, så jeg kan næsten ikke andet end at se frem til denne her. Men må stadig sige at det er svært at lave en film der fungerer, når der er 6-7 egoer der skal tilgodeses. Er spændt på resultatet.

Black Widow, Hawkeye, Hulk, Thor, Loki, Captain A, Iron Man, Nick Fury plus et par andre såsom professor Erik Selvig og agent Phil Coulson... wow, 8 egoer plus det løse!

Maria

Det er tider som disse at jeg VIRKELIG sætter pris på at vi tekster vores film i Danmark, i stedet for at dubbe dem. Jeg kan ikke tælle på to hænder hvor mange gange jeg har haft lyst til at rive hårene af mit hoved, når jeg har villet se en god film i f.eks. Frankrig, Tyskland eller Spanien. ;)

Russerne er åbenbart ligeså onde mod turister. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

1 dag siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

1 dag siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

3 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

3 dage siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

3 dage siden