Guide til Avengers-karaktererne - del 3

Tredje del af vores superhelte-guide
Kan du se ligheden med Scarlett Johansson?
(© Marvel )

Sidste uge præsenterede vi anden del af vores guide til Avengers-karaktererne. Nu er vi klar med tredje del.

Hawkeye (Jeremy Renner)
Kærlighed kan gøre meget ved et menneske – også skabe en superhelt. Det gælder i hvert fald for den fantastiske bueskytte Clint Barton, der under navnet Hawkeye bruger sit store udvalg af pile til at nedlægge ondskabens styrker på stribe. Samtidig er han en af de få, der kan dæmpe Hulks vredesudbrud med en bedøvelsespil.

Hawkeye mistede som barn begge sine forældre i en bilulykke og endte i et cirkus, hvor han blev optrænet som bueskytte. Han blev inspireret til heltegerningen, da han så Iron Man i aktion. Men først måtte han gennem et smertefuldt kærlighedsforhold til Black Widow, som efterlod ham med et knust hjerte og en brændende lyst til at kæmpe det godes sag.

Vidste du at...
Hawkeye begyndte sin tegneseriekarriere som superskurk? Men efter tre optrædener på den forkerte side af loven sluttede han sig til Avenger-gruppen.

 

Black Widow (Scarlett Johansson)
Toptrænet russisk spion, der arbejder for den internationale, fredsbevarende organisation S.H.I.E.L.D. Til trods for, at Natasha Romanoff, som er hendes borgerlige navn, ikke er udstyret med egentlige superkræfter, kan hun sagtens klare sig som filmens eneste kvindelige helt takket været hendes vovemod, intelligens og træfsikkerhed med de to pistoler, der en fast del af hendes våbenarsenal.

Black Widow er med andre ord en rendyrket dræbermaskine, som knuser både fjender og hjerter overalt, hvor hun kommer frem (bare spørg Hawkeye).

Vidste du at…
Natasha Romanoff hverken er den første eller sidste kvindelige Marvel-kriger, der har båret navnet ”Black Widow”? Faktisk er man i tegneserieudgaven allerede kommet til næste kvinde i rækken i form af Monica Chang, der i øvrigt er S.H.I.E.L.D.-lederen Nick Fury’s ekskone!

The Avengers får dansk premiere den 26. april 2012