Cookie- og Privatlivspolitik
Billeder fra to nye animationsfilm

Billeder fra to nye animationsfilm

'Modig' eller 'Frankenweenie' - hvilken ser bedst ud?

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Pixar eller Tim Burton. Lys mod mørk. Prinsesse mod monster.

Der bliver kamp om animationstronen næste år, når Pixars 'Modig' og Tim Burtons 'Frankenweenie' får premiere. Og selvom Pixar sandsynligvis løber med den største bankbog, er det langt fra sikkert, hvilken film der bliver bedst.

'Modig' handler om den skotske prinsesse Merida, der trodser sine forældre og forfølger sin drøm om at blive bueskytte, men kommer samtidig til at bringe kongeriget i fare.

'Frankenweenie' er historien om den unge dreng Victor, hvis højtelskede hund en dag bliver ramt af en bil. Victor beslutter sig for at bringe kæledyret tilbage til livet, og dette gøres i ægte Frankenstein-stil.

De to nye billeder fra filmene viser den stilmæssige forskel, der er mellem Pixars lyse univers á la Op og Tim Burtons mørke, ekspressionistiske verden i stil med The Nightmare Before Christmas. Stem forneden på den film, der ser bedst ud.

Modig får premiere 30. august 2012.

Frankenweenie får premiere den 4. oktober 2012.

Modig

Frankenweenie

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael Gormuser/993097

Jeg elsker alle Tim Burtons film, så det er et let valg. Frankenweenie er min animationsfilm for 2013 - længe ventet efter Coraline, Corpse Bride og Nightmare Before Christmas.

Natasha

Jeg vil altid være en trofast Tim Burton fan, så jeg er helt klart på Frankenweenie, selvom jeg synes den minder en anelse for meget om hans "Corpse Bride" fra 2005.

evil_divauser/716765

Urg. For mig er det svært at sige jeg glæder mig til den ene mere end den anden. Jeg er stor pixar fan og elsker hvordan deres animationer er begyndt at se ud plus deres historier er også væsentlig bedre end mange andres.

Jeg er samtidig die hard Burton fan og skal selvfølgelig se hans nyeste værk :)

Rasmus

glæder mig mest til Frankenweenie, da Tim Burton altid laver gode film og i denne genre er han den bedste.
Må give Martine ret i at "Modig" er en åndsvag titel. Så hellere kalde den "Merida" som hovedpersonen hedder eller noget helt andet. Modig lyder ikke ligeså godt på dansk som "Brave" gør på amerikansk.

Mehmetuser/963403

Begge ser cool ud. jeg er meget til Pixar. Tim burton er stadig lidt mørk i stilen. Men er meget unik. Så.....no disetion.

Katja

Jeg synes sjældent jeg har problemer med artikler og tekster på Kino.dk - Men har I fået Google Oversætteren til at oversætte denne her artikel fra engelsk eller hvad filen er der gået galt? Jøsses en grammatik og stavning! O_o

Men jeg ser faktisk ikke videre frem til nogle af dem specielt. På trods af min kærlighed til animationsfilm, så bliver det ikke én af disse jeg skal se i biografen. "Brave" synes jeg er voldsomt forfærdeligt tegnet og virker ikke til at have så forfærdelig meget god handling, at jeg vil bruge en biografbillet på den. "Frankenweenie" skal ses, helt klart - Men nok først på DVD, da der er mange andre film jeg gerne vil se i biografen, før den dukker op på listen. :)

Filmaticuser/847204

Som I selv nævner, er der tale om 2 forskellige genrer og stilarter. Jeg kan ikke vælge og ser frem til dem begge.

Men I har sikkert ret i, at Brave løber med boxoffice.

Martine

HVA ? - hvordan kan man lave en direkte oversættelse - det er jo vanære!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

1 dag siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

1 dag siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

1 dag siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

2 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

4 dage siden

Aktive debatter