Cookie- og Privatlivspolitik
Battleship - ny actionspækket trailer

Battleship - ny actionspækket trailer

Menneskeheden møder seriøs modstand

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

"My dad said one day they would come. He said we weren’t alone. He said one day we will find them…. Or they will find us!"

Midt i vinterkulden varmer det med en ny actionspækket trailer til én af forårets store konceptfilm, 'Battleship'.

Filmen, der længe var kendt som filmatiseringen af brætspillet "Sænke slagskibe", handler om en god gammeldags invasion fra rummet. Denne gang foregår kampen til søs mellem rumvæsner og flådens elite.

Denne spritnye trailer forsøger tydeligvis at ramme Transformers-publikummet, men det bliver spændende, om 'Battleship' byder på noget andet end dette års andre invasions-film som World Invasion: Battle Los Angeles, Skyline eller den kommende The Darkest Hour.

Taylor Kitsch, Liam Neeson, Alexander Skarsgard og Rihanna spiller de store roller i Battleship, der får dansk premiere den 19. april - en hel måned før i USA.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Rumskibe mod slagskibe
9 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjarkeuser/100605

Den ser mega fed ud. Godt med smader, den skal ses med drengene :)

Christian

Jeg elsker alien-invasion film... Problemet er bare at de fleste af dem STINKER!

Ideen her er sgu egentlig meget cool. Specielt konceptet om at aliens har været i dvale under vand. Og hvem fanden ved!? Jorden består af 7/10 dele vand. 70% af skidtet er ikke engang besøgt af mennesker, fordi man ganske simpelt ikke kan komme derned og fordi der er for meget at dække...

Filmen her har lige lovligt meget Transformers vibe og det gir' mig uro i maven!... Men Liam Neeson er for sej og hvis filmen får bare nogenlunde anmeldelser, så vil jeg gerne se den.

The Moviemaster

Følte virkelig mange gange jeg sad og så traileren til en Transformers film... hmm mere hjernedød-drengerøvs action på vej... vil helt klart efterlade min hjerne derhjemme når jeg tager ind for at se den(Hvis jeg tager ind og ser den)

Nicolai

Den ligner en dårlig kopi af noget,d er er set før og det er åbenbart en almindelig opfattelse i Hollywood, at alt, hvad der kan kopieres skal kopieres. Det er en joke mod os som publikum

Martine

Ja, der er da noget vi ikke har set før.. Eller vent lige..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter