Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning - Brad Pitts bedste film

Afstemning - Brad Pitts bedste film

Hvilken af stjernens film er bedst?

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

I næste uge er Brad Pitt aktuel i baseball-dramaet 'Moneyball'. Filmen har fået gode anmeldelser i USA og kommer dermed til at indgå i den lange række af anmelderroste og populære film, han har været med i.

Det startede med en lille, men væsentlig rolle i Ridley Scotts Thelma & Louise i 1991, og derefter var banen lagt for en karriere fyldt med højdepunkter.

Men selvom Pitt tilhører toppen af poppen i Hollywood, har han aldrig været for fin til de skæve, udfordrende roller som i 12 Monkeys (1995) og senest som kompleks familiefar i Terrence Malicks Guldpalme-vinder The Tree of Life (2011).

Vi har udvalgt Brad Pitts vigtigste film til en afstemning om, hvilken der er hans bedste. Vi synes, det er David Finchers Seven (1995), men er det nu også den rigtige? Og har vi overset en af hans bedste film?

Moneyball får premiere den 15. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Show me the money!
9 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Genial film. Tæt forfulgt af Seven.

Filmaticuser/847204

Jeg synes at Brad Pitt's bedste film er AJJCRF. Gennemført, metodisk og helt sin egen. Den tager sig god tid, men kryber lige så stille ind under huden.

Brad Pitt's bedste performance er derimod rollen som faderen i The Tree of Life. Hold op, hvor er jeg imponeret! Jeg kender den type mand han portrætterede og han ramte alle nuancerne. Fik kuldegysninger og det er første gang det er sket i forbindelse med Brad Pitt. For ærligt talt har han altid i mine øjne været mere en moviestar end en egentlig skuespiller.

Alberteuser/26117

Seven. Rollen kan liiiiige det mer end Tyler Durden. Som også er en fantastisk rolle.

Pernille Lærke

TROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJATROJA

SELVFØLGELIG DA!

Trine

Jeg kan ikke beslutte mig. Inglorious Basterds er jo virkelig, fucking awesome, men så er der også de smukke film som fx Benjamin Buttons og Babel. Igen er der så en film som Spy Game, ´som jeg ofte synes bliver overset - den har virkelig mange fede lines og er bare en god film med lækkert d. Dertil kommer så også film som Snatch, Fight Club og Syv år i Tibet!
Jamen, come on! Den mand har bare været med i et hav af gode film, omend uden at levere en mindeværdig præstation og dog sat sit præg.

Kasper Dahl Nicolajsen

Det er virkelig virkelig svært at sige, hvilken rolle der har været Pitts bedste, og hvilken film som er den bedste han har været med i.
Jeg synes ofte han har spillet sine roller rigtig godt, og har gjort sig specielt bemærkelsesværdig i mange film, som f.eks. Seven, Fight Club, 12 Monkeys og Snatch.
Dog falder mit valg på Inglourious Basterds, da jeg synes hans rolle passer perfekt ind, i Tarantinos parodi-verden på 2 Verdenskrig.
Han er virkelig cool og humoristisk som løjtnanten for soldaterne der skal til Frankrig, og stoppe Hitler. Faktisk så cool og sjov at man endda selv godt kunne overveje at blive soldat, hvis man havde ham som løjtnant!
Det spiller også en stor rolle, at Inglourious Basterds er en af mine yndlingsfilm, som jeg virkelig synes var meget meget vellykket fra Tarantinos side. Den havde alle de vigtigste Tarantino elementer, inkl. alle de skæve karaktere der hører hjemme i en Tarantino film.
Men det er som sagt rigtig svært at sige, for jeg synes faktisk sjældent Brad Pitt skuffer. Så jeg kunne næsten ligeså godt have sagt Fight Club eller Seven, for her fejler hans skuespiller heller ingen ting.

Katrine

Jeg er så enig. Den karakter er så fuldendt og han bærer rollen helt eminent!

Emilia

Jeg bliver nødt til at svare Fight Club, da det er en af mine ynglingsfilm, men han er dog også fantastisk i Inglorious Bastards og Burn After Reading hvor han spiller en forfriskende atypisk rolle i forhold til hvad han plejer. Babel må dog blive min nr. 2, da den er så anderledes og intens på en unik måde.

Pernille

Han har jo spillet utrolig mange gode og forskellige roller..
Men Fight Club er en af mine ynglingsfilm og Brad Pitt i rollen som Tyler Durden er et bærende element for at filmen lykkedes.

Deloya

Klart overstående! Er sikker på at mange af jer ikke har set den. Se den og i ved hvad jeg taler om.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

2 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

2 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter