Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer - Mirror, Mirror

Trailer - Mirror, Mirror

Den anden Snehvide-film får trailer

Stem op!
5
Stem ned!
-3
(reset)

Brødrene Grimms klassiske eventyr om Snehvide bliver til to filmversioner i 2012. Heldigvis ser de to film ud til at blive vidt forskellige.

Den ene film Snow White and the Huntsman er med Twilight’s Kristen Stewart og bliver ud fra den første trailer at bedømme mørk og actionspækket.

Den anden hedder 'Mirror, Mirror', er instrueret af Tarsem Singh (Immortals), og bliver ud fra denne netop ankomne teaser langt mere komisk og familievenlig.

Julia Roberts spiller her ond dronning på slap line, mens Abduction-stjernen Lily Collins og Armie Hammer (The Social Network) spiller henholdsvis pigen med den hvide hud og prinsen på den hvide hest.

Mirror, Mirror får dansk premiere den 12. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lineuser/918965

Åååh kære kino.dk og andre medlemmer. Jeg var ved et tilfælde i københavn udenfor palads, den sommer dag der var præmiere på Limitless.

det var en af de største oplevelser jeg, som film elsker, har haft, da jeg opdagede at Bradley Cooper var der.

Jeg tænkt på om nogle sammen med mig ikke kunne opfodrer Armie Hammer til at komme til KBH til præmieren på MIrror Mirror.

Håber der er nogle, som er enige.

Hilsen Line Højgaard Hansen

TTuser/847178

Den ser rimelig kedlig ud, jeg tror at jeg holder mig til "snow white and the huntsmen".

amalieuser/32910

skal skal skal se

Anne-Sophieuser/616795

Den lyder sjov og anderledes.

Tullemor76

He he. Lige et eventyr efter mit hjerte. Masser af humor og stadig spændende. Er sikker på at begge "Snehvide"film er seværdige. Dog tror jeg, at denne måske vil have et større publikum, da den nok er lidt mere familievenlig. Har lidt "Fortryllede Ella" over sig og den var jo charmerende.

Line FS

Ej, det fungerer da bare slet ikke!
Hvor virker det bare ekstremt kunstigt, og ALLE skuespillerne er ALT for meget! De spiller bare så kunstigt, og hvor er det dog hæsligt! Og jeg får lyst til at råbe og skrige af Julia Roberts at hun skal holde kæft! - Hun er specielt kunstig og virkelig anstrengende!!! Det samme gælder i de fleste tilfælde Lily Collins.
Dårlig humor, kunstig skuespil.
Wow, det fungerer bare på INGEN måde for mig det her!!
Når man nu kan sammeligne de to snehvide - på deres trailere - så er Snow White and the Huntsman 10000 gange højere på min liste end Mirror, Mirror - Jeg forventer 10000 gange mere af Snow White and the Huntsman end denne her.
Men man kan jo altid blive positivt overrasket?

Skal lige siges at jeg forventede noget HELT andet, og at dette slet ikke er min smag - og derfor mener jeg hvad jeg skrev ovenover ^^

Soejbjerg

Haha, den virker til at være virkelig sjov, Julia Roberts er da lige til at få mavekramper af grin over.
Den er meget anderledes end Snow White and the Huntsmen, som virker super flot, gribende og eventyrlig. Mirror Mirror virker lidt mere til, at tage pis på det hele, hvilket også har sin charme.
Skal helt sikkert se Snow White and the Huntsmen med Kristen Stewart. Men efter at have set denne trailer, så har Julia Roberts alligevel fået mig til at tænke, om der ikke nok skulle være plads til at se dem begge. :)

Thomas

Den ser sgu meget sjovt ud. En hel del anderledes end Snow white and the huntsmen. Tror jeg har lyst til at se begge to :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

4 timer siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

21 timer siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

1 dag siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden

Aktive debatter