Cookie- og Privatlivspolitik
Premieredatoen til 'Star Trek 2' fastsat

Premieredatoen til 'Star Trek 2' fastsat

Og filmen bliver i 3D

Stem op!
7
Stem ned!
-1
(reset)

Vi har tidligere skrevet en nyhed om, at Star Trek 2 får premiere i 2012, men ny er en ny og mere akkurat premieredato blevet udmeldt af Paramount Pictures.

Den 17. maj 2013 er datoen, hvor Kirk, Spock og de andre fra USS Enterprise vender tilbage til det store lærred. Det er i hvert fald datoen for verdenspremieren i USA, så hvis vi er heldige, får vi filmen herhjem dagen før, den 16. maj, som det har været tilfældet ved andre verdenspremierer.

Det kan selvfølgelig også være, at vi må vente et par uger med filmen, men ofte bliver film af den størrelse udgivet simultant i rigtig mange lande.

Ud over premieredatoen har instruktøren J. J. Abrams meldt ud, at han optager filmen i 3D. Det kan vel egentlig ikke komme bag på nogen, for Star Trek-universet egner sig godt til den dybde og effekt, som 3D kan give.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Tror ikke det er en stavefejl da der står de tideligere har skrevet at den ville komme i 2012, men så har de åbenbart valgt og flytte datoen ;/ intruktøren har muligvis større planer med filmen da han vælger at flytte datoen så meget, hvilket vi kun kan håbe på, vil gøre filmen bedre.

Ida

Er det en taste fejl at der står 17. maj 2013, når der lige ovenover står 2012?? ellers kommer vi godt nok til at vente en del længere..

Moviefanatic88user/170476

Bliver spændende om det bliver en omgang konverteret lort, eller det bliver ordentligt filmet. Uanset hvad så glæder jeg mig til den kommer.

Daniel Bentien

Ifølge J. J. Abrams bliver filmen optaget i 3D, så det skulle gerne blive i stil med 'Avatar' og altså ikke skudt i 2D og derefter konverteret.

Hilsen Daniel, kino.dk

Jeff

Love Star Trek, hate 3D.

Drummer

Den ser jeg rigtig meget frem til. 1'ern overraskede mig meget positivt, som en rigtig flot action film. Så hvis Abrams holder linjen, kan det jo kun blive godt... Bortset fra 3D... !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jannie

Øhhhh...... nej
Vi er max klar her i huset

1 time siden
VIPER

Jeg har ikke modtaget nogen mail med besked om det, men nogengange kan jeg godt være lidt for hurtig til at tømme min indbakke.

1 time siden
Stig

Kosmisk Marvel har altid været det bedste.

4 timer siden
Wayne

Modsat de andre, har Steven Segal vel aldrig haft en seriøs karriere - og har befundet sig fint med at lave den type film som han har gjort.

6 timer siden
rene

jeg syntes nogen gang af disse galaktiske heltefilm bliver lidt for meget

6 timer siden

Aktive debatter