Cookie- og Privatlivspolitik
Martin Scorsese skal filmatisere Jo Nesbø-krimi

Martin Scorsese skal filmatisere Jo Nesbø-krimi

'Snemanden' kommer til Hollywood

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke kun på bestseller-listerne, at skandinaviske krimier har deres vante gang i disse tider. Også filmselskaberne øjner muligheden for en succes, og med Stieg Larssons Millennium-trilogi er vejen banet.

Norske Jo Nesbø er oplagt at filmatisere med sine allerede filmisk fortalte krimiromaner, og hans Headhunterne har med succes trukket skandinaver i biografen. Ligesom en filmatisering af Lars Keplers 'Hypnotisøren' er på vej.

Nu har Hollywood taget de succesrige, skandinaviske krimier til sig, og i forlængelse af David Finchers decemberaktuelle filmatisering af 'Mænd der hader kvinder', melder Martin Scorsese (Shutter Island) sig på banen.

Scorsese har tilføjet en filmversion af Jo Nesbøs 'Snemanden' til sin kalender. Thrilleren handler om kriminalbetjenten Harry Hole, der skal finde en seriemorder, der altid efterlader en snemand på gerningsstedet og dermed konsekvent slår ihjel på vinterdage.

Hvornår Martin Scorsese skal presse optagelserne til 'Snemanden' ind i sin i forvejen proppede kalender, er endnu uvist, men i første omgang kan vi opleve en mere familievenlig Scorsese bag eventyrfilmen Hugo, der får premiere den 15. marts 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/128312

Gad vide om han snupper Leonardo til rollen som Harry?...

Tror Leonardo vil være en god Harry:-)

Og Martin kan jo ret godt li' Leonardo....

Det kunne selvfølgelig osse være at det vil være en ide at tænke lidt ud af boksen... , hvis nu ikke Leonardo kan i de måneder hvor der er optagelse?

Men han burde stadig læse bøgerne, for de er sgu gode!

Glædelig Jul!

Jesper Lübeckuser/377599

Snemanden er godt nok en rigtig fed bog/historie, men der må skulle bruges en del tid i filmen på at forklare personer/sammenhænge som er beskrevet i de 6 foregående bøger!!

Skulle der være nogen der ikke har læst disse så er det bare om at komme i gang, de bliver bedre bog for bog!!

super dumle

Den første Nesbø bog jeg læste var snemanden og jeg forstod det hele klokke klart fordi at historien to vigtige personer som følger med hele vejen resten er små figurer eller figurer som bliver introduceret og brugt i en del af bogen.

Torbenuser/873833

På bogmessen gav han også et hint om, at det var Scorsese, men afslørede dog ikke noget.
Kun at han havde afleveret en liste på fire instruktører til Working Titles, og sagt at præmissen for at filmatisere bogen, var at instruktøren skulle være på forfatterens top 4. Kunne være sjovt at vide hvem de andre 3 var.

Man kan se ham snakke om det her: http://culturel.dk/Articles/Scorsese_instruerer.aspx

super dumle

Jeg har lige læst bogen og den var super god, og jeg tænkte hele tiden på at den burde blive filmatiseret så det bliver super fedt, dog er jeg nervøs for om den kan beholde sin rå udstråling og om han vil holde sig til beskrivelserne i bogen da efter min mening så er det det der gør den god.
men jeg er spændt og jeg glæder mig til at se resultatet

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.