Cookie- og Privatlivspolitik
Kristen Stewart tilbudt rolle i 'Akira'

Kristen Stewart tilbudt rolle i 'Akira'

Nyt om genindspilningen af anime-klassikeren

Stem op!
4
Stem ned!
-2
(reset)

Talrige skuespillere har været på tale til live action-versionen af den japanske 'Akira' fra 1988, og nu er Kristen Stewart blevet tilbudt rollen som Kei.

Warner Bros. har allerede foreslået Garret Hedlund (TRON: Legacy) til rollen som bandelederen Kaneda, og der skulle også være opgaver til både Gary Oldman og Helena Bonham Carter - hvis nogen altså snart vælger at takke ja til filmen.

Med en Akira-rolle til Kristen Stewart, kan der alligevel blive plads til en Twilight-skuespiller i filmen, men altså ikke til Robert Pattinson, der tidligere på året var på tale til rollen som Tetsu.

Om Stewart er det rette valg til rollen, som en bandeledes kæreste i en dystopisk fremtid, er en anden sag. I al fald evner hun at udsende mismodige signaler som Bella Swan i Twilight-serien.

'Akira' får tidligst premiere i 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anne Kathrine

Jeg ved ikke helt hvad jeg synes om at man vil filmatisere Akira, men jeg hælder nok mest i retning af, at det ikke er en god idé. Originalen er jo genial, og jeg er bange for at de bare laver ged i det (som med Dragonball og Avatar - the last airbender).

Derudover må jeg indrømme at Kirsten Stewart ikke lige er min kop the. Selv jeg ville kunne gøre et bedre stykke arbejde end hun gjorde i Twilight. Og synes hun er ret intetsigende i Into the Wild (som er de to film jeg har set med hende). Men derudover.. hvad ved jeg? Det kan jo være at hun har gemt et talent væk et eller andet sted..??

Og så undrer jeg mig over hvorfor man filmatiserer så mange bøger, film og andre film for tiden. Hvor er kreativiteten og skabertrangen blevet af? Giv mig dog noget nyt og spændende!

rikkeuser/120451

Det skal hun fandme ikke have love til!!! så snart Twilight er ovre skal hun forsvinde ud i glemslen sammen med den skamplet på filmverden, som twilight er!!!!

Samueluser/14193

Twillight er noget bras og skuespilelrne er dårlige, så hvorfor lade det gå ud over en anden film

Kongstad

Det passer så ikke kristen stewart vil gøre den fil 100gange bedre bare ved at dukke op i 1sek i filmen :P og twilight styrer

Horsi

man tager: en forfatter der er helt eller delvist ordblind, en gruppe skuespillere som er nødt til at slå talent op i en ordbog for at finde ud af hvad det er, en instruktør der der nok burde overveje om ikke lokal teater ville være en bedre ide og hvad får man? Twilight sagaen!

Anna Katharina

Jeg synes det er helt uacceptabelt at kritisere Twilight bare fordi du, Horsi, ikke bryder dig om filmen og eller bøgerne. Lad vær med at være så negativ og muggen. Twilight er en forunderlig film, bog, ja legende! Historie,et magisk eventyr - der er sikkert mange som der ikke bryder sig om Twilight, bla dig, men det betyder ikke at du skal skrive negativt om filmen. Hvis Kristen takker ja til denne rolle, er det da hendes eget valg, du kan ikke bare vælge at kritisere hendes succes rolle, som Bella Swan, i Twilight. Tal ordentligt! Twilight er fantastisk. Hvis du ikke synes det burde du måske overveje at skrive det ned et ANDET sted, som en haterside.
Det skal ikke gå ud over os.

På forhåndt, tak!

MyMind

Ehm, twilight? nu snakker vi så om en anden film Horsi. Har set din galde spredt ud flere steder her på sitet, det skal du så have lov til (ikke fordi jeg forstår hvorfor du går ind på alle siderne omkring Twilight, hvis du hader den så meget. Du kan jo svine den så meget til, som du vil, men det kommer ikke til at ændre meningen hos dem, der rent faktisk kan lide filmene - hvilket du burde vide. Og hvis du ved det, så betyder det, at du kun kommenterer for at pisse folk af - hvilket er lidt sørgeligt.) Men altså: Denne post handlede om AKIRA!! og om hvorvidt Stewart er egnet til denne rolle, så her er det du kan kommentere på hvor dårlig en skuespiller hun er, men at kopiere din facebook-status omkring twilight generelt er jo bare ude af kontekst her..

Til Anna Katharina: Folk har ret til at sige hvad de vil, det ville være nederen, hvis folk kun måtte komme med gode anmeldelser omkring filmene - det er jo heller ikke et "I love Twilight- site" XD. Horsi bruger ikke grimme ord eller noget, hun er bare øretæveindbydende, det går nok ;)

Horsi

Jeg giver en uforbeholdt undskyldning til dig. Jeg kan godt se at dette indlæg ikke høre til her og at kommentaren bør flyttes til twilight sider. Jeg er bare inde i en periode hvor jeg er lidt arrig på Twilight og i det hele taget verden. Jeg har selv efterlyst sagelige argumenter og at jeg ikke selv følger mit eget råd og opfordring kan jeg godt se er forkert. Jeg vil fra nu af ikke udtale mig om Twilight andre steder end på Twilight sider. (Bedre at samle alle hate you kommentarene et sted)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.