Cookie- og Privatlivspolitik
Kristen Stewart tilbudt rolle i 'Akira'

Kristen Stewart tilbudt rolle i 'Akira'

Nyt om genindspilningen af anime-klassikeren

Stem op!
4
Stem ned!
-2
(reset)

Talrige skuespillere har været på tale til live action-versionen af den japanske 'Akira' fra 1988, og nu er Kristen Stewart blevet tilbudt rollen som Kei.

Warner Bros. har allerede foreslået Garret Hedlund (TRON: Legacy) til rollen som bandelederen Kaneda, og der skulle også være opgaver til både Gary Oldman og Helena Bonham Carter - hvis nogen altså snart vælger at takke ja til filmen.

Med en Akira-rolle til Kristen Stewart, kan der alligevel blive plads til en Twilight-skuespiller i filmen, men altså ikke til Robert Pattinson, der tidligere på året var på tale til rollen som Tetsu.

Om Stewart er det rette valg til rollen, som en bandeledes kæreste i en dystopisk fremtid, er en anden sag. I al fald evner hun at udsende mismodige signaler som Bella Swan i Twilight-serien.

'Akira' får tidligst premiere i 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anne Kathrine

Jeg ved ikke helt hvad jeg synes om at man vil filmatisere Akira, men jeg hælder nok mest i retning af, at det ikke er en god idé. Originalen er jo genial, og jeg er bange for at de bare laver ged i det (som med Dragonball og Avatar - the last airbender).

Derudover må jeg indrømme at Kirsten Stewart ikke lige er min kop the. Selv jeg ville kunne gøre et bedre stykke arbejde end hun gjorde i Twilight. Og synes hun er ret intetsigende i Into the Wild (som er de to film jeg har set med hende). Men derudover.. hvad ved jeg? Det kan jo være at hun har gemt et talent væk et eller andet sted..??

Og så undrer jeg mig over hvorfor man filmatiserer så mange bøger, film og andre film for tiden. Hvor er kreativiteten og skabertrangen blevet af? Giv mig dog noget nyt og spændende!

Jesper user/957611

Jeg syntes folk der dømmer Kristen Stewarts talent ud fra twilight filmene er nogle idioter.
Selv om hun er en ung skuespiller, er hun allerede lidt af en veteran, hvis man kigger på hendes karriere. Det første jeg kan huske hende i var Safety of Objects. Der syntes jeg hun viste stort talent på trods af at hun kun var omkring 11 år gammel. I andre af hendes tidligere film som Panic room og Speak var hun ret fantastisk. Da jeg senere så hende i Into the wild og In the land of women slog hun næsten benene væk under mig fordi jeg blev overrasket over hvor køn hun var blevet. Efter twillight filmene syntes jeg også at man har kunne se hendes talent i Welcome to the Rileys og ikke mindst en perfekt optræden som Joan Jett i The Runaways.
Bryder mig personligt ikke særligt meget om twilight, men tror mest skuffelsen kommer af at man forventede en vampyr film da man så den. Hvilken den ikke er! Twilligt er mere noget i retning af teenage kærligheds drama, hvor den nok egentligt gør det meget godt... Hvis man altså er til den genre.

Peteruser/8694

Hvis man ikke må dømme en skuespiller ud fra de film de er med i hvad må man så? Synes selv hun var ret forglemmelig i Adventureland... Jeg vil give dig ret i Twillight har ødelagt hendes omdømme men ser man bort fra det passer hun stadig ikke ind i Akira.

Nannauser/929231

Pas?!

Sebastian

jeg synes det er komplet latterligt og at nedgøre Katsuhiro Ohtomo's genialitet at de vil filmatisere denne fantastiske klassiker...ligegyldigt hvilke skuespillere de har med

rikkeuser/120451

Det skal hun fandme ikke have love til!!! så snart Twilight er ovre skal hun forsvinde ud i glemslen sammen med den skamplet på filmverden, som twilight er!!!!

Samueluser/14193

Twillight er noget bras og skuespilelrne er dårlige, så hvorfor lade det gå ud over en anden film

Kongstad

Det passer så ikke kristen stewart vil gøre den fil 100gange bedre bare ved at dukke op i 1sek i filmen :P og twilight styrer

Horsi

man tager: en forfatter der er helt eller delvist ordblind, en gruppe skuespillere som er nødt til at slå talent op i en ordbog for at finde ud af hvad det er, en instruktør der der nok burde overveje om ikke lokal teater ville være en bedre ide og hvad får man? Twilight sagaen!

Anna Katharina

Jeg synes det er helt uacceptabelt at kritisere Twilight bare fordi du, Horsi, ikke bryder dig om filmen og eller bøgerne. Lad vær med at være så negativ og muggen. Twilight er en forunderlig film, bog, ja legende! Historie,et magisk eventyr - der er sikkert mange som der ikke bryder sig om Twilight, bla dig, men det betyder ikke at du skal skrive negativt om filmen. Hvis Kristen takker ja til denne rolle, er det da hendes eget valg, du kan ikke bare vælge at kritisere hendes succes rolle, som Bella Swan, i Twilight. Tal ordentligt! Twilight er fantastisk. Hvis du ikke synes det burde du måske overveje at skrive det ned et ANDET sted, som en haterside.
Det skal ikke gå ud over os.

På forhåndt, tak!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

som bestemmer hans skæbne som Spiderman. MCU afgør herefter om de stadig skal samarbejde.

19 timer siden
peter

Fint nok så længe de kommer i biografen og der ikke kommer flere film på streaming, film skal ses i biografen med fuld drøn på lyden uden at skulle

1 dag siden
Julie

Hvor kan man se Golden Globes i Danmark i år?

3 dage siden
Seps <3

Jeg håber sådan på at i får lov til at åbne op snarest muligt..

6 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Tja hvis du læser mange af de ting Gina Carano har skrevet synes det er forståeligt...

1 uge siden

Aktive debatter