Cookie- og Privatlivspolitik
Teenagere med superkræfter

Teenagere med superkræfter

Trailer til ny science fiction-film

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Tre high school-venner opdager en skjult kilde til overnaturlige superkræfter, og som enhver teenager ville gøre, tager de på en landevejstur for at afprøve kræfterne ved at lave fis og spas.

Men selvfølgelig er så stor en magt ikke noget at spøge med, hvilket de hurtigt må erkende, da især én i gruppen begynder at misbruge sin nye styrke...

‘Cronicle’ er en lavbudget science fiction-film, der i stil med ’Monsters’ næsten ligner noget fra den virkelige verden - uden kendte skuespillere og uden storslåede kulisser.

Alligevel ser det imponerende effektivt ud, når kræfterne bruges til at smadrer massevis af biler og kaste rundt med mennesker. Men se for jer selv i denne første trailer.

Chronicle får dansk premiere den 12. april 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

En action film med teenagere og superkræfter. Filmen ser så lovende ud at den er penge værd i biografen. En must see film i 2012.

Ellauser/948153

Filmen ser mystisk ud (som jeg elsker)
Det ser vild godt ud med den milde form af fantasy og science fiction i ét! Den ser ud til, at være en smule for intenense, men måske er det godt?

Glæder mig til Dansk premiere

Mikkel

Tusind tak for forklaringen, så lærte jeg noget nyt, det kan man jo altid!
Og lige til min 'vits', synes at Paraboring Activity passer meget godt til 1'eren ihvertfald. Måske skal 3'eren hedde Regular Activity, det får jeg at se inde for de kommende uger!
Og nu ingen grund til sådan en negativ tone.

Lone

Denne films ser mega fed ud og virker til at være intense og have en god historie. Den skal jeg helt bestemt se.

Christian

Det er godt observeret at denne film ikke har noget og gøre med Paraboring Activity (som du er så "morsom" at kalde den), eller Cloverfield. Ganske sandt. Der er heller aldrig nogen som har sagt at filmen her har noget og gøre med de to ovennævnte. Her er der blot tale om en film, som i den_grad har noget TIL FÆLLES med Paranormal Activity, Cloverfield og Blair Witch for den sags skyld. Nemlig at de går efter "the real life" scenarie (eller mock-docks, som de også kaldes), alle filmet på "amatør" vis, gennem et håndholdt hjemmevideo kamera. Havde det ikke været for Blair Witch, som startede denne dille så mange år tilbage, så havde denne film her ikke eksisteret, det kan du trygt regne med!

Og filmen her ER low budget - Men low budget er ikke nødvendigvis ens betydning med at filmens effekter er ringe, eller ikke ser virkelige ud. Der er stor forskel. Det er et spørgsmål om hvorhenne man vælger at lægge de penge man trods alt har til rådighed. I disse film er de brugt udelukkende på effekterne kun. De bruger ikke millioner gange 1000 på dyre sets/kulisser og des lige. Det samme kan siges om filmens promovering. Ligeså vel som at skuespillerne er lavt betalt fordi de ikke er kendte. Alt er filmet med mindre dyre kameraer og det som i andre stor-film er dyre kulisser, er i tilfældet af Paranormal Activity, Cloverfield og Blair Witch den virkelige verden som de er fotograferet i. Den slags koster ikke noget.

I disse slags film, som bygger på samme koncept, er de tvunget til at tænke kreativt fordi deres cashflow er i bund-og DERFOR er det så mega meget federe når spektakulære ting pludselig sker i en lille film hvor man ikke så det komme. Hvis et filmselvskab rækker dig en blank check og siger "værsgo Mr. Jackson. Du fyrer den bare af og send så regningen til os", så mister de fleste instruktører fokus på hvad der virkelig får en film til og fungere og istedet ender man op med en latterlig, overlang, proppet-til-randen med CGI film, bestående af falske kulisser, omhandlende en kæmpe stor, dum, skod abe ved navn "King Kong"! Eller Sam Raimis "Spider-Man 3".

Så kan jeg ikke udtrykke mig klarere min ven. Brug det hvis du vil!

Mikkel

Den her ser sgu god ud, original ide og hele svineriet, men forstår sgu ikke helt det med lav-budget film? Effekterne ser da helt fine ud.
Og så forstår jeg overhovedet ikke kommentarene nederst, det har da OVERHOVEDET ikke noget med Paraboring Activity eller Cloverfield at gøre, udover at det er håndholdt kamera, men det ser heller ikke ud til at det kun er det i den her film? .. xD

Christian

Om det er Cloverfield, Paranormal Activity, eller filmen som startede dette koncept - Blair Witch project, så er de geniale på sin vis. Filmene ER low budgets, men det har en røv positiv effekt, når der så pludselig sker fantastiske ting på lærredet, som ser virkelige ud. Impacten har dobbelt virkning, når effekterne udfolder sig inde i en "lille film", navnligt gennem linsen på et "hjemmevideo kamera" (hvilket det jo i sidste ende ikke er alligevel, men det skal det forestille og det virker sgu).

Filmen her ser for vild ud, der er ik så meget andet og sige.

Daniel

Plottet lød først som noget så uoriginalt som twilight eller transformers. Men traileren får da vendt helt om på det faktum!

Mock-docs (Falsk dokumentar..) har deres helt egen unikke charme, der ofte kan gøre et lavbudgetsprojekt til en helt enestående film for sig. Jeg ser bestemt frem til denne film, helt klart noget der skal opleves :-)

Daviduser/793307

Wow da jeg så trailerne blev jeg helt crazy med den, en genial ide den instruktør har tænkt sig godt om, og det med at filmen ligner cloverfield eller paranormal kan jeg ikke rigtig se, det er da rigtigt at selve måden de filmer på ligner de film men, det ser ud til at være en lidt anden genre mere over i en thiller end gyser, og synes det ligner en original film, noget man ikke har set før, jeg tror den film vinder en film award, glæder mig meget til den, skal helt klart se den i biffen:)

Christian

Edermame en genial måde at lave en "superhelte" film på og den skal så meget ses! Original ide.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Joachim

er den jo blevet flere gange. Så i 2021 var det nok planen, at den skulle være kommet i juli 2022.

1 uge siden
Nick

Hellere en god, kort historie, end en lang kedelig en...

1 uge siden
Torbenuser/874214
Torbenuser/874214

Jeg har ikke benyttet jeres app længe, men nu skulle den da hentes for at gøre bestillingen nemmere.

1 uge siden
Jesper

Jurassic world minion which I have been looking forward to I have really waited with excitement as something from the first jurassic park is a mega

2 uger siden
VIPER

Og hvad så, det er da 100% fløjtende fuldstændigt ligegyldigt hvornår artiklen er skrevet mand, præmiere datoen er stadig freakin' forkert mand!!!

2 uger siden

Aktive debatter