Cookie- og Privatlivspolitik
Nye actionbilleder fra 'The Avengers'

Nye actionbilleder fra 'The Avengers'

Superhelte i deres rette miljø

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

I sidste uge viste vi nye karakterbilleder fra Marvels næste store superhelte film, 'The Avengers'.

Reaktionerne på karakterbillederne var delte, og flere har udtrykt skuffelse over heltenes måske lidt kedelige udseende.

Nu er der til gengæld nye billeder fra filmen, der viser masser af action og beskidte superheltedragte og giver en fornemmelse af, hvad vi kan forvente af det ambitiøse Marvel-projekt.

The Avengers får premiere den 26. april 2012. 

 

averngers¨'


avengers

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

ved ikke om der er planer om Hawkeye film, tror det ikke, men hvis han får stor nok hype så ja :) han er nok taget da avengers(hævnerne på gammel dansk) er en stor gruppe, men med mange middelmådige sågar enkelte latterlige. flere af de første oprindelige medlemmer fra tegneserierne er ikke med, såsom Henry Pym(giant man), hans kone Wasp, myremanden :), som du nok kan høre på navnene er de fra en anden tid :)

Nicolai

Der er mange ting, der kan gå godt, når man sætter så mange helte sammen, men igen meget kan også gå galt, for de er allesammen helte på hver deres måde i hver deres univers. Så det store spørgsmål bliver, om vi får en god gryderet eller noget, der minder om en mislykket forsøg på at lave mad?

Jeg glæder mig til at se det endelige resultat

Jacob

Tak til Thomas. Ved du så om Marvel evt. har planlagt en film alene om Hawkeye, eller er det bare ment at de så kan vise en ny karakter i The Avengers?

Linda

den ser indtil videre lovende ud. Og med Joss Whedon bag roret, kan det næsten ikke undgåes at den blir god. Loke ser sgu godt ud...og Thor.

Morten

Nuff said - skal ses! :D

Thomas

ser godt ud. Ville bare lige sige til jacob at hawkeye er marvels svar på green arrow(DC) og en slags robin hood :) ikke at han tager fra de rige og gir til de fattige, men er temmelig handy med bue og pil :)

Maria

Jeg glæder mig til Avengers filmen! Har næsten lige set Thor og Captain America, så jeg er varmet godt op, også selvom vi skal vente en del måneder endnu. :(

Jacob

Synes helt klar, at det bliver den ultimative superheltefilm! Vanvittig spændt. Og så kommer der tilmed en Thor og Captain America mere. Nysgerrig efter, at se hvilken rolle Hulk får. Og så glæder jeg mig til, at se mere til Hawkeye. Nogen der egentlig ved, hvilke "kræfter" han har? Og Nick Fury ser ud til, at komme ud af busken. Lad det nu blive maj!!!

Isabellauser/332049

Har fundet ud af det, så er Hawkeye verdens bedste bueskytte. Simple as that :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

Nu der ikke blev plads til Coen-brødrene må det blive den sorte humor der vinder.

6 timer siden
Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

7 timer siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

9 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 dag siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

2 dage siden

Aktive debatter