Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Bond-titel?

Ny Bond-titel?

007 får måske science fiction-titel

Stem op!
9
Stem ned!
-2
(reset)

Indtil videre har Daniel Craig spillet James Bond i Casino Royal og Quantum of Solace. Næste film hedder muligvis ’Skyfall’.

Den science fiction-klingende titel er dagens store emne, da et produktionsselskab med relation til Sony Pictures har opkøbt inetrnetadresserne skyfallthemovie.com, skyfallfilm.com og ikke mindst jamesbondskyfall.com.

’Skyfall’ henviser ikke til en Ian Fleming-titel, men af disse er også kun fire titler tilbage. Nemlig ’The Property of a Lady’, ’The Hildebrand Rarity’, ’Risico’ og ’007 in New York’.

Handlingen i den 23. Bond-film er hemmeligholdt på ren MI6-niveau. Vi ved kun, at Sam Mendes (American Beauty) instruerer, at Daniel Craig fortsætter som agent 007, og at Ralph Fiennes, Javier Bardem og Naomie Harris har store roller.

James Bond 23 får dansk premiere den 25. oktober 2012. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Men det er ikke den første science fiction-titel til en Bond-film. En af de gamle film med Roger Moore hed "Moonraker" og foregik ude i rummet. Jeg håber den næste film bliver mere Bond-agtig end Quantum of Solace. Det vil sige: mere handling, mere humor, bedre klipning og en ordentlig skurk.

Maria Holmen

Ved ikke hvorfor, har altid godt kunne lide manden (Daniel Craig), men som James Bond har han bare ikke rigtigt fanget mig, men hvem ved, måske får han chancen nu?

Også selvom filmen hedder skyfall, som er et passende navn til måske hvilken som helst anden film, men virker en smule underligt her, but who knows? Det er måske en rimelig passende titel når plottet afsløres :-)

Line FS

Synes sgu ikke rigtig det lyder godt. Den nye James Bond: Skyfall. Ej vel? Bryder mig ikke meget om det, og som der også bliver sagt, så lyder den som en science fiction film, en DÅRLIG science fiction film...

Glæder mig til at se den! Håber den bliver bedre end den sidste!!

matuser/923475

jeg glæder mig til den kommer i biografen, især fordi Ralph Fiennes som spillede Voldemort i Harry Potter er med, og det kan vi vist være enige om at der gjorde han et godt stykke arbejde

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

... scenen passer ind i Black Widow, så har jeg ikke noget problem med genbrug.

53 minutter siden
Johan

Nu har jeg ikke set filmen endnu, men jeg vil mene det er på tide han bliver belønnet for sin indsat i Hollywood. Brad Pitt er for vild!

9 timer siden
Antaeus

Jeg har efterhånden set en del toplister over de animerede Disneyfilm fra en lang række personer.

1 dag siden
Thomas

I Marvel filmene fik Scarlet Witch og Quicksilver først deres superkræfter efter den første Avengers film, ved hjælp af Hydra og Lokes scepter.

1 dag siden
rene

Syntes på denne list at Munich er en af de dårligst film sammen med Amistad, og Tintin fandt jeg virkelig underholdne

1 dag siden

Aktive debatter