Cookie- og Privatlivspolitik
Halloween special: 10 kommende gyserfilm

Halloween special: 10 kommende gyserfilm

Uhyggelige film at se frem til

Stem op!
11
Stem ned!
-1
(reset)

Biografen er et fremragende sted at få et godt gys. Her er ti kommende horrorfilm, som alle vil forsøge at skræmme livet af de modige, der bevæger sig ind i biografernes mørke.

Kill List
Gyserthriller om to lejemordere, der bliver draget ind i en ukendt verden af uhyggelige snuff film og sataniske mord.
Premiere den 25. december 2011.

Piranha 3DD
Efterfølger til 2010-filmen om morderiske piratfisk og afklædte badegæster, denne gang med swimmingpools og et badeland.
Premiere den 12. januar 2012.

The Darkest Hour
Science fiction-horror om en gruppe turister, der bliver vidner til en invasion fra rummet, mens de er på ferie i Moskva.
Premiere den 12. januar 2012.

Area 51
Manden bag 'Paranormal Activity' instruere en ny gyser om nogle teenagere, der opholder sig i en ørken, der er kendt for at blive besøgt af rumvæsner.
Premiere den 2. februar 2012.

The Woman in Black
Daniel Radcliffe fra Harry Potter-filmene spiller hovedrollen i gysereb om en ung jurist, der skal gøre et dødsbo op, men bliver hjemsøgt af en uhyggelig kvinde i sort tøj.
Premiere den 2. februar 2012.

The Possession
Danske Ole Bornedal (Nattevagten) står bag den amerikanske gyser 'The Possession' om en pige, der køber en antik boks, som viser sig at indeholde en farlig ånd.
Premiere den 9. februar 2012.

Underworld 4: Awakening
Kate Beckinsale vender tilbage i den fjerde Underworld-film, der behændigt blander gys og action i kampe mellem vampyrer og varulve.
Premiere den 1. marts 2012.

Intruders
En piges fantasihistorie om monstret Hollowface bliver pludselig til virkelighed, hvilket får katastrofale konsekvenser for hende og hendes familie. Bl.a. Clive Owen er på rollelisten.
Premiere den 8. marts 2012.

The Devil Inside
En datter forsøger at uddrive en djævel, der har besat hendes mor ved hjælp af eksorcisme.
Premiere den 15. marts 2012.

Skavengers
Dansk horrorfilm på engelsk med Vanessa Johansson og Carsten Nørgaard (De tre musketerer).
Premiere den 13. april 2012.

Heldigvis er der to premiereaktuelle gysere i bigorafen, som man kan se i denne Halloween:

Paranormal Activity 3
Tredje PA-film er en stor succes i USA og stilen er stadig realistisk hjemmevideo blandet med overnaturlig uhygge.

Don't Be Afraid of the Dark
Guillermo Del Toro producerer filmen med Guy Pearce og Katie Holmes, der ikke tager det tilstrækkeligt alvorligt, at Pearces datter begynder at kommunikere med mystiske væsner.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
freddyuser/1021925

freddyuser/1021925

ghostwriteruser/1017981

Da vores forfædre levede som jæger-samlere på den østafrikanske savanne, var det vigtigt, at de var forberedt på farer fra rovdyr og kryb. De var nødt til at træne deres reaktioner i pressede situationer, og lysten til det aflejrede sig i deres DNA – som vi stadig bærer på i dag. Når vi ser horror-film, tilfredsstiller vi den lyst. Vi træner vores skræk-beredskab

Christina Tofteskov

Jeg stemte på Underworld 4, men strengt taget er den jo slet ikke en gyser. Men jeg glæder mig altså vildt til at se den!

Jeg glæder mig mindst lige så meget til at se The Woman In Black. Den ser meget stemningsfuld og flot ud. Jeg kunne da også godt tænke mig at se The Possession og måske også den danske Skavengers.

Jeg må indrømme at jeg ikke er så meget til film som Piranha, Paranormal Activity og Area 51, men sådan er vi jo så forskellige.

Markuser/565992

Aargh! Hvorfor i alverden skulle The Thing nu ikke få dansk biopremiere? Indtjeningsmæssigt har den måske ikke været den store succes i udlandet, men når man sammenligner med alt det andet, der kommer på plakaten herhjemme af tvivlsom karaktér, så håber jeg, at I kan finde plads til i det mindste at vise den til en enkelt-forestilling istedet. Lidt må I da gøre for os fans, der har glædet sig.

Daniel Bentien

Det er ikke kino.dk, der bestemmer, hvilke film der får premiere i de danske biografer. Det er derimod filmdistributørerne, og i tilfældet 'The Thing' har man ikke troet nok på den. Det er dog ikke umuligt, at den får biografpremiere på et senere tidspunkt, men det må tiden vise. Hilsen Daniel - kino.dk

Ulrik

Area 51 er vist blevet udskudt et par gange.

Al Swearengen

Jeg kan godt se, hvad du mener med Underworld, men på den anden side bliver film med mørke gange hvor folk bliver flænset i tide og utide som regel kategoriseret som gysere eller i al fald som horror. Tjekkede imdb, der kalder den for horror.
http://www.imdb.com/title/tt1496025/

Til gengæld er det en joke at kalde Dont be afraid of the dark for en gyer. Jeg ved godt, at den teoretisk set er en gyser, men den er simpelthen så latterlig.

Mr Chuck

som jeg ser det er underworld langt fra gys. blandandet fordi kampene når vampyr og lycan troppernes møde tydligt kan ses på de ødelagte omgivelser. så forstår ikke hvodan den kan havne blandt gyser kategorien.

Chrisuser/579989

De sidste mange gange jeg har glædet mig til at se gyser har den kun gået i Palads i København, hvilket også er tilfældet nu med Dont be afraid of the dark. Derfor kan det vist ikke betale sig at glæde sig for meget til de nye film, da de sandsynligvis ikke kommer til Randers :-( Skulle jeg alligevel vælge en jeg gerne ville se skulle det være Skavengers. Heldigvis kom Insidious i de fleste biografer og jeg synes det er den bedste gyser hidtil.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Altså man kan vel ikke sige andet end at Coster-Waldau er blevet end af de bedste skuespiller i verden.

7 timer siden
Palleuser/687007
Palleuser/687007

Min favorit-film fra 2002 er "The Bourne Identity", fordi den tilførte action-genren et nyt pust i form af Matt Damons karakter Jason Bourne.

11 timer siden
Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

3 dage siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

4 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

5 dage siden

Aktive debatter