Cookie- og Privatlivspolitik
Forsalg - Twilight: Breaking Dawn

Forsalg - Twilight: Breaking Dawn

Billetsalget er startet!

Stem op!
229
Stem ned!
-6
(reset)

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1 har premiere den 17. november, men allerede et par uger før, kan man sikre sig sin billet til en aften med Robert Pattinson, Kristen Stewart og Taylor Lautner.

Forsalget starter på kino.dk den 1. november kl. 12.00!

Hvorvidt der tilbydes både køb og bestilling af billetter, er forskelligt fra biograf til biograf.

På grund af den store efterspørgsel vil der været et markant pres på billetsystemer og servere. Så hvis man oplever problemer og vil have seneste driftstatus, kan man "Synes godt om" vores Behind the scenes Facebook-side, som løbende vil informere om forsalget.

Twilight Temasite: Vind gallabilletter og meget mere!

Skulle man endnu ikke have stiftet bekendtskab med Twilight-fænomenet, kan vi oplyse, at Stephenie Meyers fire bøger har solgt over 115 millioner eksemplarer, der er oversat til flere end 50 sprog. Derudover har de første tre filmatiseringer indspillet langt over en milliard dollars på verdensplan.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Matildeuser/958551

skal først se dden om lang tid, det er som om dagene snegeer sig af sted jeg er stor fan af twiglight

Jeanette

Min veninde og jeg VILLE med, men vi var begge på arbejde og havde ingen adgang til internet.. Så jeg fik min kæreste til at købe billetter til os kl. 12 og vi fik rimelig gode pladser i biocity Århus ;D ! Så vi skal til Galla forpremiere d. 16, HVOR JEG DOG ELSKER TWILIGHT !!!! :D

Twiheart

Glæder mig :) <3

Jill

GLÆDER MIG!

Signe

Er det så ikke fan gallaen ? :D den skal jeg ind til ! ;D fik kontakt og bestilte omkring 12:30 ! ;D

Andrea

OMG OMG OMG er så lykkelig! skal til gallapremieren for sølvmedlemmer!!!!
jeg ringede ind ved 12-tiden, men kom først ind omkring halv to. men altså. jeg er SÅ glad!
ih!!!!

metteuser/947877

Hvordan fik du billetter til det?:-)

Carla Sophie

seriøst vil gøre alt for at komme ind og se BREAKING DAWN
LEVER FOR TWILIGHT!!!
ELSKER FOR TWILIGHT!!
ER TWILIGHT!!

Bella Swan

Jeg kan simpelthen ikke vente til 17. nov, er ved at dø... Jeg har lige læst daggry igen for er ved at dø af spænding over alt i den næste film. Spændt på brylluppet, hvordan Bella ser ud gravid, Jacob, Reneesme, ALT...

Frikke-rikkeuser/241740

Hvor er du dog træls - vi er mange der ikke har læst bøgerne... Total spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Nannauser/649316
Nannauser/649316

En virkelig god film - omend ikke så coronavenlig idet jeg fik lyst til en lille drink og en dans bagefter :-)

8 timer siden
Samueluser/14193
Samueluser/14193

I MCU er der kun én Tony Stark.

11 timer siden
Camilla

Det er en retig god óg sjov film den kan jeg anbefale at gå ind og se.

15 timer siden
Stine Teglgaard

Den gad jeg godt have været med til. Men desværre, så heldig var jeg ikke.

MVH Stine

19 timer siden
Kennethuser/432225
Kennethuser/432225

Udluftningen er endnu bedre i fly, hvor man ligeledes var ude med at det var sikkert.

19 timer siden

Aktive debatter