Cookie- og Privatlivspolitik
'Find Nemo'… igen

'Find Nemo'… igen

Disney og Pixar planlægger flere repremierer 

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

Succesen med repremieren på 'Løvernes konge' i 3D brøler forsat videre.

Som tidligere skrevet på kino.dk, rammer Disneys klassiske eventyr om løveungen Simba de danske biografer til januar.

Dette kommer efter et overraskende godt billetsalg i USA.

Men nostalgien stopper ikke her. Nu planlægger Disney og Pixar repremierer i 3D på Find Nemo, Monsters Inc., Den lille havfrue og Skønheden og udyret.

Filmene er pt. kun planlagt til repremiere i USA og England, hvor 'Skønheden og udyret' bliver den første i rækken, der skal forsøge at tryllebinde publikum endnu en gang.

Om danskerne får mulighed for at se eller gense filmene på det store lærred afhænger nok mest af en fortsat succes med re-releases i USA, samt et godt billetsalg til Løvernes konge i Danmark.

Så kryds dine indre børnefingre, hvis du håber på et biograf gensyn i 3D.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Synes det er virkelig dejligt. Jeg har jo kun set filmene som lille på VHS (de gamle før 2000), ville ELSKE at se dem i biografen med god lyd og flotte store billeder. Det er fantastisk! Elsker det og glæder mig bare virkelig meget. Håber virkelig de bliver vist her i Danmark.
MEN! Når det kommer til 3D, har jeg dog INTET behov.. og synes nærmest det latterligt.. Men penge skal jo tjenes.. det er jo sådan set det Disney tænker mest på. Jeg ville bare elske at se filmene HELT normale, UDEN det latterlige 3D..

Men helt enig med Nellike! Jeg vil meget hellere have en HELT ny fantastisk film, som de gamle - i stil med prinsessen og frøen og Tangled. Det ville være bedre at bruge kræfter og tid på dette!

Nelineuser/653078

jeg forstår ikke hvorfor de bruger så mange penge på at fornye gamle film hele tiden i stedet for at udvikle nogen nye film med hold i..
på trods af jeg holder meget af de gamle film, og synes at det var fedt da de bl.a. gik fra VHS til DVD at de gjorde noget ekstra .. men jeg synes bare de skal ligge hovedfokus på at udvikle nye historier med et god budskab og arbejde på selve grafikken - LAV EN FLOT FILM med et GODT BUDSKAB som også voksne kan holde ud at se på!

Rafael rix

Jeg synes også at det er spild af ressourcer at malke gamle succes film endu en gang! Tror dog at Pixars kommende film "Brave" er en godt bud på "en flot film med et godt budskab" som du ønsker, men nu må vi se :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Camie

Og er det ikke lige præcis hvad man burde forvente af en film? Jeg synes personligt at film netop er fantastisk underholdende.

1 dag siden
Erik Raymonduser/856090
Erik Raymonduser/856090

Hvor og hvornår kan vi bestille??

1 dag siden
magicthe

Hej Johnny

2 dage siden
johnny

jeg syntes at den første af de nye film var ret fed. men jeg kunne virkelig ikke lide nummer 2. den var alt for pladt og med kedelig action.

2 dage siden
Ruffy

Jeg var ret vild med den første. Men 2'en... Var et kæmpe hit for mig!Rocksteady og Bebop var bare så fedt lavet!!!

2 dage siden

Aktive debatter