Cookie- og Privatlivspolitik
Akira tilbage på sporet

Akira tilbage på sporet

Godt (eller dårligt nyt?) for manga-fans

Stem op!
0
Stem ned!
-4
(reset)

Mangaserien 'Akira', der blev til animefilmen af samme navn i 1988, har en stor fanbase som bliver nærmest umulig at tilfredsstille med en live action-version af universet.

Og Warner Bros. har da også haft sit hyr med at finde den formel.

Både David O. Russell og Albert Hughes har været tilknyttet som instruktører, imens Keanu Reeves, Zac Efron, Andrew Garfield, Brad Pitt, Robert Pattinson, Ryan Gosling og James Franco forgæves har været på tale som mulige hovedroller.

Men nu skulle instruktøren endelig være fundet i form af Jaume Collet-Serra, der i 2005 kom skidt fra start med House of Wax, men som til gengæld kom godt igen med actionfilmen Unknown.

Garrett Hedlund (TRON: Legacy) er eftersigende i spil til en større rolle, men foreløbigt er intet sikkert på den front - akkurat som det hører sig til for Akira-projektet, der måske (med lidt held) udkommer i 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martinuser/555086

Akira er fantastisk lige som den er. Hellere vis Akira i sit originalversion på storskærmen!

Anonymuser/0

Hvor for ødelæggen en ganske udemærket bog og anime med en live action - det er bare for meget - og så da slet ikke fra hollywood.

Hvis det så bare var japanerne selv der lavede den, de er ikke ræd for at lave unaturlige effekter, og så erde somregel tro mod de originale historier.

Martine

Nej nej nej..

Kasper Løvborg

det bliver en katastrofe

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.