Cookie- og Privatlivspolitik
'Thor' vs. 'Captain America' vs. 'Green Lantern'

'Thor' vs. 'Captain America' vs. 'Green Lantern'

Hvem klarede bedst overgangen til film?

Stem op!
14
Stem ned!
-2
(reset)

De er alle højtrespekterede karakterer i tegneserieverdenen og blev alle filmatiseret for første gang i 2011 (vi ser bort fra Captain America-filmen fra 1990, der endte sine dage direkte på VHS).

Kvalitet på billigt tegneseriepapir er dog ikke ensbetydende med gode film, hvilket filmhistorien har demonstreret et utal af gange, og både Thor, Captain America og Green Lantern har som ventet fået masser af kritik.

Men der har også været fans af alle tre film, og her på redaktionen har vi fx hver vores favorit.

Nu kan du være med til at kåre sommerens bedste nye superheltefilm, og tilmed argumentere for dit valg nedenfor - og bedste argument honoreres med to fribilletter til biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

lige foran Captain America - men ingen af dem var mesterværker.

SSuser/10172

Klaus Langholz blev vinderen af de to fribilletter - primært ud fra argumentationen om at bedømme filmen Thor ud fra Marvels Thor frem for den nordiske fra Valhalla-universet.

-----

Tre skuffende film

Der ingen tvivl om, at disse tre film "bare" var en forsmag på, hvad der er i vente for os, når "The Avengers" kommer. Ingen af dem havde den helt store effekt (på mig).

Green Lantern var en forfærdelig film - jo, den havde da sine momenter, men alt i alt så passer Ryan Reynolds bare ikke i den seriøse rolle, og alt det hurlumhej der sker i den film, er simpelthen for meget.

Captain America var en af de dårligste film, jeg har set i år. Historien kendte man jo lidt, så det var nok for meget at håbe på, at de havde lavet den om, men alt det der med at blande Hitler og den kolde krig ind i en film om superhelte, det er bare ikke mig. Og når man så udover det, er kæmpe fan af Supermand, så virker Kaptajnen bare som en dårlig version af Supermand. Og så vil det der "lev og dø for Amerika" nok aldrig ramme mig - eller mange andre danskere for den sags skyld. At Hugo Weaving er med kun et lille plus mod en ringe film.

Thor får min stemme, da den fra start spiller ud på, at det ikke er den nordiske Thor, som vi kender ham, men Marvel's "fantasi-Thor". Og så er det en egentlig en fin film med masser af action - nogle platte ting undervejs - men stadig en okay superheltefilm. Og så er der selvfølgelig et billigt plus til filmen, da Natalie Portman er med...

Horsi

Hvornår slutter konkurrencen? Jeg vil gerne hvem og hvilken film de bakker op om som ender med at vinde.

cajz

Thor var sku da det værste lort - EVER!!!!!!!!

Jeff

Finally, someone who knows what they’re talking about! I would agree totally, but Green Lantern was just as bad.

Horsi

Jeg nærer stor respekt for tegne filmene, i bladende, myterne og religionerne hvor de høre til. Da jeg så at de ville filmatisere dem blev jeg straks nervøs.

Jeg lod derfor flere i min vennekreds gå ind og se dem før jeg og det resultat de kom tilbage med var ned nedslående. Jeg er dog ikke en der nøjes med andre meninger og jeg gik selv ind og så dem.

Konklusion. Jeg skulle havde lyttet til mine veninder.

Hvorfor? Captain America og Green Lantern er udført med en dårlig forståelse for originalen. Desuden er specielt Green Lantern er som at gense den traditionel hollywood film. Stor frygtelig ting i universet og eneste der kan rede os og skore damen er ham. America er meget lige så blot i verdens krig version.

Denne filmatisering af Thor fanger både tegneseriener og den nordiske mythologi meget dårligt. Jeg har en ven der er døbt i asetroen og jeg ved derfor en hel del om den. Filmen hvor lavet uden at sætte sig ordentlig ind i den.

At vælge blandt dem forekommer mig meningsløs. Ingen af dem fortjener min stemme.

Jeg beklager hvis jeg har stødt nogen men jeg synes dette fortjener en dybere overvejelse end hvem der er den bedste.

Jeff

Horsi! Those free movie tickets are as good as yours ;o)
I would love to know which “original” Captain America you’re talking about?

Horsi

Jeg taler om tegneserierne. Og lige den gren (altså Captain America) ved jeg faktisk kun begrænset om. Det er mest viden jeg har er fra en af mine venner der ved rigtig meget om det.

Jeff

That’s fair enough. I’ll admit that I’m no Captain America expert either, but what I do know of his origin was in that movie. Weak boy, bullied, wants to fight, experimental science, one of a kind, fighting HYDRA, The Red Skull, team of strange Army characters fighting with him, side-kick sadness and the big sacrifice. It’s all there.
Sorry you didn’t like it, but your friend needs to revisit the origin story… or maybe I do…

Joshuauser/707546

All 3 look like idiots.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

1 dag siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

1 dag siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

4 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

6 dage siden

Aktive debatter