Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'J. Edgar'

Første trailer til 'J. Edgar'

Leonardo DiCaprio i Clint Eastwood-drama

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Er det Leonardo DiCaprios tur til at vinde en Oscar for Bedste mandlige hovedrolle?

Flere indikatorer peger på det i Clint Eastwoods drama 'J. Edgar' om FBI's skaber J. Edgar Hoover (DiCaprio), der havde et turbulent liv i både offentligheden og i privaten.

Det er nemlig noget af en transformation, Leonardo DiCaprio har gennemgået for at ligne Hoover, og det er jo én af de ting, Oscar-akademiet elsker - bare se på det noget ekstreme eksempel med Charlize Theron i Monster.

Desuden skildrer han en virkelig person, ligesom han gjorde i The Aviator, hvor han blev Oscar-nomineret for sin rolle som Howard Hughes.

Endelig står Clint Eastwood bag filmen, og hans film er ofte blandt favoritterne til Oscar-priser.

J. Edgar får premiere den 19. januar 2012 og er en del af Biografklub Danmarks program.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
caroline

Jeg glæder mig så meget til den film.. Han fortjener en Oscar!

Mikeuser/608250

Det er mit absolute "Dream team", hvis du havde spurgt mig hvem jeg helst så lave en film, havde jeg uden at blinke svaret DiCaprio og Clinten!
Det kan KUN blive så stort! Damn jeg glæder mig!

Christian

Leonardo DiCaprio stiger stadig i min agtelse for hver eneste film, jeg ser med ham. Han er intet mindre end en fremragende skuespiller, og med Clinten bag kameraet bliver det en KAMP-god film! Jeg glæder mig vildt meget!

Jeff

I am not a big Leo fan. No doubt the guy can act and he makes some very good movie choices, but there always seems to be something missing in his performances. I think that’s why he hasn’t won an Oscar. That and the fact that Jamie Foxx, Forest Whittaker, Sean Penn, Adrien Brody, Colin Firth and Geoffrey Rush (from Christians list) all deserved their Oscars, or at least deserved them more than Leo. Although I think he should have won for What’s Eating Gilbert Grape.
This movie looks very good, so maybe this will be his year, though I doubt it. Clint Eastwood, on the other hand, is more likely to get a nod for direction. At least the studio is pushing for Oscars with a November release.

Jacob

Tænker på Public Enemies med Johnny Depp, og det fedt at se Leo fortsat vælge tunge roller. En fyr som J. Edgar er kringlet. Dog skal man tage "Based on a True Story" med et gran salt. Illustreret Videnskab Historie bringer nogen gange en serie om de nyeste Hollywood historier, som de tester på fakta og historisk korrekthed.

Jedi Princeuser/893895

Det her ser så godt ud!! Jeg vil stort set alt med Leonardo, fordi han vælger altid films af høj kvalitet, men jeg må sige at jeg glæder mig helt specielt til J.Edgar efter at jeg har set traileren. Krydser fingrene for at det bliver Oscar tid for Leo...også på tiden

Christian

Akademiet er til tider en stor joke!

Om det var hans rolle i "The Aviator" "Blood Diamont" "Revolutionary Road" "Gangs of New York" "Shutter Island" (skal jeg fortsætte!!?), så har Leonardo præsteret TOP præstationer hver evig eneste gang! Hans skuespiller talent er fantastisk. Ligesom en vis hr. Christian Bale, så er han ekstremt intens og karismatisk og han leverer varen med så megen indlevelse, troværdighed og styrke, at det halve kunne være nok!

Selv i roller, som måske ikke har krævet det ubberste af ham, så som hans rolle som Cobb i den ultra geniale "Inception", så spiller han jo fantastisk og medrivende. Og skulle der være nogle her, som IKKE har set en af hans tidligere film fra start 90'erne "The BasketBall Diaries", hvor han spiller real life Jim Caroll, som var ekstrem Junkie, så synes jeg ærlig talt i lige bør se den scene, som er vedhæftet i YouTube linket forneden!!! Det er kraftedeme til grin at han ikke er blevet anerkendt af the almighty Oscar Academy endnu!

http://www.youtube.com/watch?v=dRJzXxL-Jeo&feature=results_main&playnext...

PS. J.EDGER SKAL SÅ MEGET SES!!!

caroline

Total Eclipse... host...

;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.