Cookie- og Privatlivspolitik
Hovedrollerne fundet til modstandsgruppe-film

Hovedrollerne fundet til modstandsgruppe-film

De skal spille modstandsfolk i ’Hvidsten gruppen’

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Skuespillerne, der skal spille historiske personligheder i besættelsesfilmen ’Hvidsten gruppen’, er nu fundet. 

Lederen af Hvidsten gruppen, Marius Fiil, skal spilles af Jens Jørn Spottag (Drømmen), mens Bodil Jørgensen (Idioterne) skal spille hans kone Gudrun Fiil.

’Hvidsten gruppen’ foregår i besættelsestiden og skildrer den autentiske modstandsgruppes anholdelse, retssagsforløb og ventetiden i fængslet samt afskeden med deres familier.

Thomas Ernst, Marie Bach Hansen, Jesper Rienfenstahl og debutanterne Laura Winther Møller og Mia Ejlerskov udgør filmens øvrige store roller sammen med rutinerede navne som Bjarne Henriksen, Anne Louise Hassing, Jesper Asholdt og Mads Wille.

Skuespillerinden Anne Grethe Bjarup Riis er valgt som instruktør, selvom det tidligere hed, at Peter Schrøder skulle instruere.

Riis fortæller om projektet: ”Jeg brænder for at instruere filmen om Hvidstengruppen, fordi det er en milepæl i danmarkshistorien, der er nødvendig at fortælle. Henrettelsen af otte almindelige mennesker, der prøvede at gøre den umulige forskel, er en rystende begivenhed der var med til at gøre Danmark frit. Derfor har vi pligt til at gengive historien med stor respekt og forståelse for de menneskers situation og skæbne”.

’Hvidsten gruppen’ får premiere den 1. marts 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

6 timer siden
Antaeus

Kino, jeres youtube henvisninger for "From Russia with Love" og 'We Have All the Time in the World' er lidt uheldige for det er instrumental versio

10 timer siden
Antaeus

Jeg synes ret godt om langt de fleste Bond sange.

10 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Waiting on the wall med Sam Smith.

18 timer siden
DJN
Nej
DJN

Han læser nok ikke.
Men nu var det jo heller ikke p.gr.af filmsmagen, han skulle spærres inde.

1 dag siden

Aktive debatter