Cookie- og Privatlivspolitik
Disney vil genindspille 'Snehvide og de syv dværge'

Disney vil genindspille 'Snehvide og de syv dværge'

Den hedder 'The Order of the Seven' og skal foregå i Kina

Stem op!
5
Stem ned!
-15
(reset)

Vi har allerede skrevet om to kommende film om Snehvide: et endnu unavngivet projekt og Snow White and the Huntsman med 'Twilight's Kristen Stewart.

Nu melder Disney sig ind i gruppen for Snehvide-tilbage-i-biografen-fans. De er nemlig ved at genindspille deres egen klassiker Snehvide og de syv dværge fra 1937, der var en milepæl i filmhistorien, da den kom ud, og var den første tegnefilm af spillefilmslængde.

Mange vil nok ryste på hovedet af den uopfindsomhed, det hæderkronede Disney-selskab her lægger for dagen, men heldigvis forsøger de at fortælle historien på en ganske anden måde.

Handlingen i 'The Order of the Seven' skal foregå i 1800-tallets Kina, hvor fokus vil være på syv dværge, der skal genvinde deres ældgamle ordens ære, og det sker, da de møder en prinsesse i problemer.

Filmen skal instrueres af special effects-troldmanden Michael Gracey, og manuskriptet skal skrives af Michael Arndt, som også skrev Toy Story 3.

Det er endnu uvist, hvornår 'The Order of the Seven' får premiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cornelia

Nu er jeg blevet godt træt af at folk hele tiden "genindspiller" alle vores dejlige gamle klassikere. Har de ikke fantasi nok til selv at finde på et nyt smukt eventyr som får tårerne til at løbe. Det ender med at de genindspiller løvernes konge, fordi de er løbet tør for ideer. Jeg er ærlig talt træt af alt det genindspilning. brug dog for helvede jeres fantasi til at prøve noget nyt, og lave nogle andre gode prinse og prinsesse klassikere i stedet for at vade i de samme ideer hele tiden. Det er trættende og uoriginalt!

AnnaLeeStewartuser/968188

Hvad tror du lige jeg gør?? Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg elsker Twilight sagaen, Rob, Kristen og resten af castet!!! Har hovedrollernes autografer!!

Katja

Betyder det at vi får en omgang Kung Fu dværge?

Louise ( Lily ) Agerbo

glæder mig helt vildt til at se den nu hvor det er kristen stewart der har hovedrollen..... tror den bliver mega god hehe

elsker elsker twilight kristen....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

5 timer siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

10 timer siden
VIPER

Glæder mig, anime-stil holder!

1 dag siden
Niels

- fordi skuespilleren for lov (og magter) at overstråle effekterne og ikke omvendt, som det efterhånden er blevet med stort set alle actionfilm.

2 dage siden
picauser/711703
picauser/711703

Jeg stemmer helt klart på Harry Potter. Jeg er vild med Harry Potter-universet

2 dage siden

Aktive debatter