Cookie- og Privatlivspolitik
Brugervisning af 'De satans chefer'

Brugervisning af 'De satans chefer'

Kino.dk inviterede brugere til anmeldervisning

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Komedien De satans chefer får i dag premiere i de danske biografer.

Vi inviterede de flittigste og bedste brugeranmeldere på kino.dk (i nærheden af København) til en eksklusiv visning af filmen, for at de kunne fortælle deres ærlige mening.

De fleste er overvejende positive og kalder filmen for ”original”, ”hylende morsom”, ”bad taste” på den gode måde samt for ”hylagtig uforpligtende underholdning”. Filmen får dog også mere negative kommentarer som ”rodet” og ”der er ikke nok handling”.

Alle uden undtagelse var dog enige om, at filmens store force er de modbydelige chefer, og især Jennifer Anistons præstation fremhæves.

Vi bringer her et uddrag. Alle anmeldelserne kan ses i deres fulde længde under filmens profil.

Emma Cathrine Uldah – 5 stjerner
”Det er ærligt talt længe siden jeg har set så morsom en film!”

Alexandra Linhart – 4 stjerner
”Filmen er meget sjovere end den typiske du-har-set-alt-det-sjove-i-traileren-komedier. Den er Tømmermænd i Vegas-light, på den gode måde, sjov.”

Line Würtz – 3 ½ stjerne
”Filmen i sig selv er sjovere end jeg troede. Der er øjeblikke som er virkelig geniale og så er der andre som man godt kunne have undværet. Det er helt klart en film jeg vil anbefale.”

Tanya Holm Jensen – har ikke givet stjerner
”Jeg tror ikke jeg har grint så meget i en film siden jeg så A-Team (…) Det hele sker i højt tempo, og der er ikke et øje tørt efter at have set de tre kæmpe for at få nakket deres chefer.”

Jeff Joseph – 3 stjerner
“One-liners and a lot of swearing are thrown in all over the place with no real coherent thread to the movie. But that’s okay, I think, as long as they keep you laughing, and they do! Not big, belly laughs that last minutes, but the “I’m amused” type laugh.”

Nadine Bährentz – 3 stjerner
”Sammenligner den lidt med Burn After Reading, hvor noget af det sjove bliver fortalt lidt ligesom vittighederne i The Hangover og Due Date. Man skulle tro de har forsøgte at gøre den så morsom så den er blevet dårlig, af for meget humor.”

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nadineuser/13852

Havde slet ikke set I var begyndt at ligge sådan nogen op. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jesperuser/104646
jesperuser/104646

Han instruerede den første film - og ved fiaskoen "Forever" var det ikke ham som instruerede. Så glæder mig til at se resultatet her :D

2 timer siden
Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

15 timer siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

1 dag siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

1 dag siden
Miss Hearts

Erin Brockovich.

1 dag siden

Aktive debatter