Cookie- og Privatlivspolitik
Von Trier gider ikke store pressemøder

Von Trier gider ikke store pressemøder

Den skandaleramte instruktør tager konsekvensen af udsmidningen fra Cannes

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Den danske filminstruktør Lars von Trier fik verdenspressen i Cannes til at grimme sig over nogle pinlige udtalelser om, at han forstod Hitler, og at alle et eller andet sted er nazister.

Trier har senere undskyldt for det, der skulle have været en provokerende, men også humoristisk indslag i pressemødet på hans seneste film 'Melancholia'. Ikke desto mindre måtte Trier forlade festivalen før tid, og det har han lært af.

Trier har nemlig fortalt til filmmagasinet Empire, at han ikke længere vil gå til store pressemøder:

"Jeg har lært, at jeg ikke bør gå til store pressekonferencer, for når de her ting kommer ud af min mund, specielt når det er den her dumme, dumme danske humor, så er det ikke alle, der forstår det. Jeg fortryder, at jeg var så dum."

Måske er det hans ven og producer Peter Aalbæk Jensen, der har frarådet ham at gå til store pressemøder, for som Ålen fortalte kino.dk på Roskilde Festivalen i sidste uge, holdes Trier i hundehalsbånd, indtil han har lært, hvordan man opfører sig.

Melancholia kan stadig opleves i de danske biografer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.