Cookie- og Privatlivspolitik
Første teaser-plakat fra 'The Dark Knight Rises'

Første teaser-plakat fra 'The Dark Knight Rises'

Gotham ligger i ruiner

Stem op!
16
Stem ned!
-2
(reset)

Ja, det er ikke meget, den nye teaser-plakat fra den tredje af Christopher Nolans Batman-film afslører af handlingen.

Faktisk er det eneste indtryk, vi får, at Gotham City ligger i ruiner, så det må betyde, at vores helt har nok at se til endnu engang.

Artworket er dog som altid sublimt, når der er tale om en ny Batman-film, og måden, hvorpå Batman-tegnet er formet af smadrede skyskrabere, ser voldsomt cool ud.

The Dark Knight Rises får premiere den 26. juli 2012.

The Dark Knight Rises plakat

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Moviemaster

Har sku ikke meget at skrive udover at Teaseren bliver ALT for fucking fed i HD.
CherryBlossom og Christian kom mig i for købet med en masse fælles meninger.

Og IMDB er ikke den mest troværdige eller bedste side at følge med i hypen eller bare for at få nyheder. Prøv Superherohype.com i stedet.
Har brugt stedet siden Spider-man 2 og er helt klart den bedste site til den slags.

Nolan er et geni, han er det som mange filmskabere ikke er. 100% kompromiløs, enden bliver det lavet som han vil ha det ellers er han skredet og heldigvis er han nu et så stor navn at det er noget han kan tillade sig.

Anonymuser/0

Helt enig, og det er det der gør det så spændende:) TDRK er en af de få film hvor jeg er på total bar bund med hvad der vil ske i filmen. Alt er realativt... Det er jo Nolan :)

Christian

Ligesom CherryBlossom, har jeg også nørdet den leakede teaser trailer en hel del gange. Og kuldegysningerne melder sig i den grad! Ikke mindst FORDI Christopher Nolan er en af de FÅ instruktører som rent faktisk insisterer på at redigere og klippe sine egne trailere! Oven i det, så bruger han KUN musik lavet specielt til filmen! Han er en mand der ønsker at hans trailere skal afspejle filmens "feel" så godt som muligt og det har jeg den dybeste respekt for! Hader trailere, som nærmest lover en ting i traileren og så er filmens stemning en helt anden, end det man lod sig narre til at tro...

Jeg får kuldegysninger, for Nolans værker er så kunstneriske. Hans Batman Franchise er fantastisk og trods jeg ikke giver særligt meget for Oscars, så tror jeg at Nolan har en meget fair chance for at hans 'RISES' bliver nomineret for BEST PICTURE! Dette skulle allerede have været tilfældet med Dark Knight. Det var katastrofalt den ikke blev nomineret, har sagt det så mange gange! Nolan var ikke engang nomineret for bedste instruktør, hverken for Dark Knight ELLER inception. Ja, verdenen er fucked.

Nolan går op i detaljer. Jeg vil væde alt hva jeg ejer på at der er en helt specifik grund til HVORFOR titlen "The Dark Knight Rises" til sidst står på en HVID baggrund! Og det "munke-nynneri" som høres i baggrunden er også meget sigende for filmens betydning (aner ikke i hvilken form). Jeg aner ærligt talt ikke hva Nolan har oppe i ærmet for hans sidste episke batman film - Men det bliver STORT! Det lyder så langt ude i hampen det her. Men jeg ville ikke blive det mindste forbavset, hvis Nolan lader Batman DØ til sidst i den tredje film. Hans ultimative sacrifice for at redde Gotham i en eller anden form. Ja, Nolan kunne sgu godt finde på det.

Anonymuser/0

Supergodt indlæg. Den trailer er så godt sat sammen. Den havde en lidt tragisk feel. Jeg har også lidt på fornemmelsen at en vigtig karakter vil dø i Rises. Efter traileren blevet leaket er folk gået kollektivt amok inde på imdb hvor de prøver at gennemanalysere hvad de så og hvad de hørte og hvad det betyder:) Ang. den Oscar, hvor har du bare ret. Hvis Rises er bare halvt så god som TDK og bliver snydt igen for 3. Gang (TDK og Inception) så boykotter jeg Oscar-uddelingen! Giver heller ikke meget for Oscar når film som Avatar og Benjamin Button kan blive nomineret foran Nolans (det er hans film som bliver husket i sidste ende uanset hvad:)

Et års ventetid... Tortur.

Anonymuser/0

Der ikke kan vente til mandag hvor teaser-traileren skulle have officiel release... Here you go! Ikke HD quality men hva så... Det Batman! ;)
http://arkhamcity.co.uk/viewtopic.php?f=28&t=3471

satisfythecrave

Klassisk gennemført Nolan plakat. Kan næsten ikke vente med at se traileren.

Line FS

En virkelig virkelig flot plakat!

Christian

Yiiiiiiiiir!!!

Christian

Den plakat er voldsomt blærret! Har aldrig glædet mig så meget til en film, som jeg gør med Rises!

Mikkel Poulsen

i følge Collider og Comingsoon skulle plakaten altså først blive vist på Fredag den 15 Juli i forbindelse med den engelske premiere på Harry Potter og Dødsregalierne Del 2 men teaser traileren der er på 1 minut og 33 sekunder kommer på Fredag har jeg læst

men at dømme ud for denne episke teaser film plakat med de smadrede vinduer og skyskrabere har det garanteret noget med skurken Bane at gøre for han er jo stor stærk og kan smadre alt på sin vej

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

19 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

22 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter