Cookie- og Privatlivspolitik
Første billeder fra 'Snow White and the Huntsman'

Første billeder fra 'Snow White and the Huntsman'

Twilight-Bella i rustning som Snehvide

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Bella fra Twilight som Snehvide, Charlize Theron som den onde stedmor og Chris "Thor" Hemsworth som jægeren. Det er opskriften på den nye film 'Snow White and the Huntsman', hvor de første billeder er blevet udgivet.

Det er en Snehvide, som du aldrig har set hende før. Det viser billedet af Kristen Stewart i fuld rustning, som tyder på, at der vil være en del action i den nye film, sammenlignet med fx Disney udødelige klassiker Snehvide og de syv dværge fra 1937.

Det nye ansigt i filmen er Sam Claflin, som spillede forelsket missionærpræst i Pirates of the Caribbean 4. Han spiller selveste prinsen i 'Snow White and the Huntsman' - altså endnu en forelsket karakter.

Kristen Stewart som Snehvide
Kristen Stewart som Snehvide

Charlize Theron som DronningenCharlize Theron som Dronningen

Chris Hemsworth som JægerenChris Hemsworth som Jægeren

Sam Claflin som PrinsenSam Claflin som Prinsen

Snow White and the Huntsman får dansk premiere den 31. maj 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nadiauser/953469

Synes at det ser utroligt fedt ud. Jeg glæder mig til at se Kristen som Snehvide, allerede bare plakaten emmer af hvor råt det bliver.
Rent teknisk ser det vildt blæret ud, og rent eventyr.
Jeg glæder mig!!

Pernilleuser/917866

Kristen er så god til, at indleve sig i sine roller, at jeg allerede på forhånd ved, at hun vil gøre et fantastisk arbejde. Jeg glæder mig!!!

oskaruser/931038

den ser god ud. den ligner at det bliver en film som ligner alice i eventyr land

Carmen

Ej, jeg kan virkelig slet ikke ta' Kristen. Prøv lige at se hendes holdning! Hun kan jo ikke spille den rolle... Hun kan faktisk ikke spille andre roller end Bella. Jeg glæder mig meget mere til Snehvide med Lily Collins!!!

Anonymuser/0

Det er totalt rigtgt - fuldstændig samme lade Bella-holdning :)

Camilla

Ej nu glæder jeg mig helt til at se traileren..!!

Nikoline

Nej, hvor er det spændende! Jeg kan ikke vente med at se dejlige og smukke Kristen Stewart optræde som Snehvide. Jeg tror hun gør et super godt stykke arbejde, for hun lægger altid en helt masse arbejde i sine roller. Det kan næsten være dårligt når det er hende der spiller. Hun er et naturtalent!
Jeg glæder mig meget til at se den!

Thomas

syntes om ideen, men da snehvide er den smukkeste i verden syntes jeg også valget af Kristen er mærkeligt, da hun ikke er synderlig smuk, men udemærket skuespiller, se her ikke twillight, men runaways eller den film hvor hun spiller lammet(kan ikke huske titel).
Men hun er sikkert valgt for at trække twillight fans til filmen og den vil sikkert være et hit der.

Pernille Potter

jeg syndes at "Alis i eventyrland" var en kanon film og hvis denne bliver halvt så god som denne bliver jeg ikke skuffet! :)

måske ville Kristen Stewart ikke lige være den jeg ville ha valgt som snevide, men jeg vil ikke dømme den på forhånd.

mvh.
Pernille

Julle

Synes lidt det lyder som om de er ved at løbe tør for idéer om hvad de vil lave film om. Håber snart der kommer nyt og spændende som aldrig nogensinde er set før. I stedet for alle de der remakes og twistede versioner af ellers gode gamle klassikere..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

9 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter