Cookie- og Privatlivspolitik
Robert Pattinsons film aflyst i Danmark

Robert Pattinsons film aflyst i Danmark

'Bel Ami' kommer ikke i biografen

Stem op!
10
Stem ned!
-45
(reset)

Selvom periode-dramaet ’Bel Ami’ er blandt de mest ventede film på kino.dk, vil filmen med Robert Pattinson ikke spille i de danske biografer.

Bel Ami handler ifølge Pattinson selv om en ung mand, der stiger i samfundet ved at gå i seng med en masse ældre kvinder.

Filmen har haft flere forskellige premieredatoer sidst den 8. september. Nu aflyses filmens biografpremiere fuldstændig for i stedet at udgives direkte på dvd.

Da undertegnede snakkede med Pattinson sidste år, havde han dette at sige om ’Bel Ami’:
Der er virkelig mange sexscener i den her film. Jeg kræver ret meget af mig selv og med mange forskellige mennesker. Jeg er gift med Uma Thurman, og hun bruger sex som et våben, da min karakter bogstaveligt talt tænker som et dyr. Hvis sexscenerne med Uma bliver som i manuskriptet, er de faktisk ret foruroligende”.

Hvad siger I, er aflysningen et tab for det danske (kvindelige) biografpublikum?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nete Secher

Øv hvor er det sørgeligt... har ventet på den film i hvad føles som årevis...

Nikoline

Jeg kan ikke rigtig forstå præcis hvorfor, man har valgt at aflyse den? Hvis det er pga. de voldsomme scener Robert Pattinson snakker om, synes jeg, at man lige burde tage en kigger i hvad man ellers viser i de danske biografer. Jeg vil sige, at det er noget man også kan finde i andre film, der ruller hen over de store skærme. Og, som jeg læser længere nede i de andre kommentarer, er der en masse film, som ville være knap så omsætningsrige, som denne film kommer til at være, der alligevel bliver vist med mange forestillinger om dagen. Og det ville ikke kun være twilight-teenage-pigerne der vil komme ind og opleve 'Bel Ami' på det store lærred, da filmen også har andre populære skuespillere, som andre generationer finder gode, så som: Uma Thurman, Christina Ricci, Kristin Scott Thomas, Colm Meaney og så videre! Det er også en smugle mystisk, at man beslutter sig for at putte denne film, som er en af de mest ventede, i biograferne, fortælle det til offentligheden, og derefter sige 'Nej, ikke alligevel!'. På den måde synes jeg, at man skuffer en masse mennesker på en lidt ubehøvlet måde. Hvis der er en mulighed for, at biograferne beslutter alligevel at have filmen spillende i deres sale, vil jeg til hver en tid bakke op om det!

Nikoline.

Veronikauser/945690

Ej Ærgeligt jeg havde glædet mig vildt.

Mia Aaenuser/597310

... Der må være et sted hvor man kan indgive en klage?! Det er simpelthen uacceptabelt, at de vælger ikke at vise sådan film i biografen. Synes man finder sig i så utroligt mange dårlige film nu til dags, som på en eller anden måde alligevel finder vej til det store lærred... Er det kriterierne nu? At film skal være af en vis ringe kvalitet, før de må vises?!
Fortæl mig hvor den klage kan sendes til, tak.

Tanjasl

For de interesserede er der her en teaser til filmen på dette link http://www.aceshowbiz.com/video/download/00020816/ (om jeg så skal tage til Tyskland ser jeg den film i biografen! :-) )

Mads Frederik

Men problemet er at distributørerne her i Norden med mange forskellige film underpriotere Danmark..
Ved mange film skal Danmark vente næsten halvanden måned på at filmen komer til Danmark.
Hvad det skyldes ved jeg ikke.For som jeg har skrevet flere steder for få år siden gik der kun få dage fra den havde premiere i USA til den kom her til. Om filmene er blevet dyre at få hjem? og derfor venter de nogen uger?

Nannauser/929231

`BULLSHIT!

DB5 aka Ditte Brøns

Ville det gøre nogen forskel hvis man lavede en digital underskrift indsamling og ville der være stemning for at vise at man gerne vil have denne film op i biograferne i det hele taget?

Silleuser/783042

Anja og Viktor 4 kommer i biffen men ikke Bel Ami, en film med gode skuespillere som er baseret på en fantastisk roman. Det er derfor det nogle gange stinker at bo i Danmark!

Sara Brakti

Altså jeg kan rigtig godt lide Robert Pattinson, men jeg er ret sikker på at jeg IKKE ville være gået i biografen for at se den. Plottet og hvad jeg nu har set af billeder fra filmen har ikke fanget mig overhovedet.
Men hvis jeg alligevel bestemmer mig for at se den, er det jo bare lækkert at jeg bare kan gå ud og købe den :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

niklasuser/662911
niklasuser/662911

The Wolverine helt klart! elsker hugh jackman skuespil, og så er wolverine bare mega badass ;)

15 timer siden
Peter H. GO PACK GO

Kan kun være denne X-Men: Days of Future Past som er den mest helstøbte af X-Men filmene, ellers er Deadpool og Logan fremragende film

20 timer siden
Nielsuser/659894
Nielsuser/659894

Days of Future Past har nogle fede 70er vibes og et godt tidrejse plot, og er min favorit som "rigtig X-men film".

1 dag siden
Shah Bazidas

Gennem mit lange liv som X-Men fan, så har Wolverine karakteren været den, som virkelig har fanget mig fra starten af.

1 dag siden
Tina

Min film er x-men

1 dag siden

Aktive debatter