Cookie- og Privatlivspolitik
Lost-stjerne skal spille elver i 'Hobbitten'

Lost-stjerne skal spille elver i 'Hobbitten'

Den nye Liv Tyler?

Stem op!
15
Stem ned!
-6
(reset)

Hun er kendt som den hotte kvindelige hovedrolle Kate i hjernevrider-tv-serien 'Lost'. Nu skal Evangeline Lilly spille elver i Hobbitten-filmene.

Lilly får rollen som Tauriel, en ny karakter opfundet af instruktør Peter Jackson.

Det betyder, at Jackson tager sig lidt friheder for, at der også skal være lidt kvindelige modspil til de mange mandlige karakterer, ligesom han gjorde, da han opprioriterede elverpigen Arvens (Liv Tyler) rolle i Ringenes Herre-trilogien.

Ud over Evangeline Lilly er Luke Evans (Clash of the Titans) blevet castet i rollen som bueskytten Bard, hvis far er blevet dræbt af dragen Smaug.

Og den computeranimerede Smaugs stemme (eller rettere lyde og skrig) samt bevægelser skal leveres af Benedict Cumberbatch fra Soning (2007).

Dermed må man gå ud fra, at rollelisten er ved at være komplet, men Jackson skal nok hive nogle flere nye navne op af hatten, inden filmene har premiere i 2012 og 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marieuser/103647

"Og den computeranimerede Smaugs stemme (eller rettere lyde og skrig) samt bevægelser skal leveres af Benedict Cumberbatch fra Soning (2007)."

Lille bemærkning; Smaug taler. Sådan rigtig. Det er derfor vi er nogle der er mægtig glade for at lige Benedict skal lægge stemme :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

4 timer siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

7 timer siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

1 dag siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

1 dag siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

4 dage siden

Aktive debatter