Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer 2 - Real Steel

Trailer 2 - Real Steel

If you get one shot. Make it real!

Stem op!
8
Stem ned!
-5
(reset)

I ’Real Steel’ spiller Hugh Jackman eks-bokseren, der skal træne et nyt håb i bokseringen… det nye håb er en robot og filmen foregår i fremtiden.

Filmens første trailer lagde vægt på det episke og hårdtpumpede med masser af scener fra bokseringen og svedige muskler versus hårdt stål. 

Den nyeste trailer viser en anden mere følsom og humoristisk side, og lefler mere for et lidt yngre publikum ved brugen af opløftende musik og præsentationen af Jackmans unge makker (Dakota Goyo).

kort sagt minder den anden trailer os om, at det er Steven Spielbergs DreamWorks, der producerer.

Real Steel får dansk premiere den 5. januar 2012.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marcuser/554087

De har taget Transformers og splejset den med The Fighter.

Box office succes + box office succes = box office succes?

Marcuser/554087

Jeg troede, at Transformers serien havde monopol på kamp robotter. Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod, at kun én filmserie beskæftigede sig med det CGI arbejde, som for det meste resulterer i ligegyldige og kun visuelt underholdende film.

Kort sagt: Den skal jeg nok ikke se.

Søgaarden

Jeg tror, at jeg se Real Steel. Jeg kan godt lige mixet mellem robotter (som er så populært) og boxing/kamp. Jeg er bare bange for, at traileren har vist alt det fede ved filmen, men det får jeg vel at se :)

Marcuser/554087

De har taget Transformers og splejset den med The Fighter.

Box office succes + box office succes = box office succes?

Marcuser/554087

Jeg troede, at Transformers serien havde monopol på kamp robotter. Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod, at kun én filmserie beskæftigede sig med det CGI arbejde, som for det meste resulterer i ligegyldige og kun visuelt underholdende film.

Kort sagt: Den skal jeg nok ikke se.

Søgaarden

Jeg tror, at jeg se Real Steel. Jeg kan godt lige mixet mellem robotter (som er så populært) og boxing/kamp. Jeg er bare bange for, at traileren har vist alt det fede ved filmen, men det får jeg vel at se :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Ternet Ninja 2 skal nok blive en succes og nogle gode grin værd sammen med familien endnu engang igen.

1 dag siden
Jacob

Jeg var aldrig super begejstret for afsløringen af Depp som Grindelwald.

6 dage siden
rene

Anden ser rigtig dyster ud ser fedt ud glæder mig til januar

1 uge siden
johnny

Dejligt at skulle se Mads i denne film serie.

1 uge siden
Mickey

Jeg har det sgu lidt ambivalent med det her.

1 uge siden