Cookie- og Privatlivspolitik
Osama bin Laden-filmen kommer

Osama bin Laden-filmen kommer

Kathryn Bigelow skal instruere

Stem op!
11
Stem ned!
-3
(reset)
Vi spurgte jer om deres holdning til en fremtidig film om det nylige attentat på most wanted terroristen Osama bin Laden (se afstemning forneden).

Lige nu er størstedelen imod ideen, mens nogle mener, Ridley Scott kunne bære projektet igennem.

Meget få mener på nuværende tidspunkt, at Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) bør tage opgaven, men nu er det officielt, at netop Bigelow allerede har fået jobbet.

Filmen, der skal følge det hold af soldater, der jagter bin Laden, er faktisk et gammelt projekt, men med bin Ladens højaktualitet er fokus blevet intensiveret, og manuskriptet er i gang med at blive tilrettet de faktiske begivenheder.

Bigelow planlægger at starte optagelser til sommer.

Hvad siger I? Er det smagsløst? Er det nødvendigt? Deltag i afstemningen, eller skriv jeres mening i kommentarfeltet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeppe Emiel ;)

hva han døde for to dage siden! jeg håber ikke der bliver lavet nogen for det kan blive lige så galt som mohammed eller andre rasistiske ting...
Men hvis den bliver lavet skal det var ham fra Black Hawk Down for han er øvet til.

Daniel

Osama Bin Laden var en stor mand - ikke positivt ment.
Ligeledes som der blev lavet film og Adolf Hitler før han begik selvmord, er der lavet film om Osama Bin Laden før han blev skudt. Det er helt i orden, at lave en film om ham i dag. Nogle folk vil føle sig krænkede, men den type film bliver der jo lavet flere af hver dag.
Nogle vil mene, at personen Osama Bin Laden ikke er spændende. Den spændende del af ham, er jo, at man har performeret verdens bedste efterforsking af ham, hvilket sagtens kan dokumenteres i en film. Og hvis filmen laves af Katheryne Bigelow, loves der meget!

René Munch Nielsen

Jeg synes at man skal slå koldt vand i blodet. Osama Bin Laden er død. Man har lavet film om George W. Bush, man har lavet film om Anders Fogh Rasmusen, skal man nu også til at lave en film om terroristen Osama Bin Laden. Sig mig... er alle besat af at der hele tiden skal laves film af enden politikere eller terrorister. Tag en slapper.

PernilleSolouser/16711

AAArrgghh, så tror jeg lige vi skal falde ned på jorden igen!!

Men, det kommer ikke bag på mig, at de ville gøre det..
Selvfølgelig, vi det skynde sig med at lave en film, det er jo godt indtjenings mulighed.. For det er nu emnet er "hot".. ( IKKE ens betydende med at jeg er enig) ..

L'aura

Jeg tænker på om du er lige så oprørsk og frastødt over de utallige film om Adolf Hitler, og 2. Verdenskrig? Det var en forfærdelig tid og der skete mange forfærdelige ting i den periode, men er det ikke godt at generationerne efter, som ikke selv har oplevet det, for det fortalt, og så endda på en måde som kan være spændende og meget fængende?

Jeg er personligt imod projektet på nuværende tidspunkt, da jeg mener at det blot vil tirre, men om nogle år, når det er kommet på afstand synes jeg det kan være en god idé at fortælle historien, det skal dog gøres på den rette måde!

MOVIELOVER

Det mener i seriøst ikke? Manden, var syg i hovedet! Han ville kunne dræbe, over milliarder mennesker, uden at knirke sit øje! Det er sku for latterligt, at sidde og lave en film om, en der tager menneskets liv? Forhelved altså! Undskyld jeg bander.. men helt ærligt! I må da ikke mene, at i sidder og laver en film, om en der ville bombe hele Danmark til, hvis han havde muligheden, kun få at få penge, og blive endnu stærkere.. Jeg klager, og piner mig virkelig, hvis i laver den film. Og tro mig! I tjener ikke en dyt ud af det.. selv i afstemningen, siger folk at i ikke skal lave en lorte film, om ham! Han er en nar, der ingen nosser har, til at stå foran folket, og give kærlighed til dem! Han er et menneske, der ingen føleser har. Og det giver jeg fandme ikke respekt til! Jeg håber at han ikke sover i fred.. Må han ryste i sin grav, indtil jorden går under!

Frederikuser/245193

Hør her, vi har lige nu store problemer med Al-Qaeda, der truer med at smide en atombombe i knolden på os, fordi vi har likvideret Osama bin Laden. Jeg tror ikke, at en film om Osama vil gøre omstændighederne bedre, tror snarere at de bliver endnu mere fornærmet, hvilket vil give en større risiko for atomkrig. Så jeg tror lige, vi skal slappe lidt af og vente lidt med det projekt.

Peter

Altså man mener jo, at Osama bin Laden ikke har haft noget med operationelle Al-Qaeda-angreb at gøre siden Twin Towers faldt i N.Y., og det er der jo lavet indtil flere film over. "World Trade Center", "Flight 93" og "United 93" og et par mere. Siden har han jo blot undsluppet hulerne i Tora Bora, og levet gemt i 10 år. Jeg kan ikke helt se det spændende i det?

En film om hans ungdom tror jeg ikke jeg gider at se, og en USA heltefilm, som handler om at de skyder ham til sidst, tror jeg vil blive rimelig kedelig, da man kender udfaldet. ;-)

Flykapringsfilmene fra 9/11 var voldsomt spændende, men jeg kan ikke lige se at Osama bin Laden himself er spændende? :S

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

2 timer siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

2 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden